skip to Main Content

Nieuwe Britse tv-serie opgenomen op Mallorca, Mad Dogs (video)

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MALLORCA – (Redactie) De Britse tv-zender Sky 1 zal dinsdag de nieuwe serie Mad Dogs presenteren. De presentatie zal in het 02 Arena in Londen gebeuren en diverse cinema’s door heel Groot Brittannië. De tv-serie is geheel opgenomen op het eiland Mallorca, met name in de plaatsen Sóller, Pollença en de hoofdstad Palma de Mallorca en is geregisseerd door Adrian Shergold. In de serie zijn er rollen weggelegd voor de Britse acteurs Max Beesley en John Simm en voor de Spaanse actrice Maria Botto. Volgens Sky 1 heeft de serie zo’n 4 miljoen euro gekost en heeft ook het toerisme kantoor van Mallorca financieel meegeholpen.

De tv-serie wordt voor het eerst op Sky 1 uitgezonden op vrijdag 4 februari en gaat over vier vrienden in de veertig die een luxe maar gevaarlijk leventje lijden op het eiland Mallorca. Omringd door luxe jachten, mooie villa’s, grote en dure auto’s en knappe politieagentes, beleven Woody, Quinn, Rick samen met Alvo spannende avonturen waarbij moord en doodslag de hoofdrol spelen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend