skip to Main Content

Gratis bruiloft bij aanschaf nieuwe woning in Murcia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – (Redactie) De woningverkooporganisatie Procuper SL heeft een idee bedacht om nieuwe kopers te lokken door de bruiloft van de echtparen te betalen. Het gaat om een nieuwe promotie van de 15 huizen die het bedrijf heeft gebouwd in Guadalupe, een klein dorp op 10 minuten van Murcia stad. De prijzen van deze nieuwe woningen liggen tussen de 130.000 en 150.000 euro.

Alle echtparen die voor 30 juni van dit jaar een van deze 15 nieuwe woningen aanschaffen, krijgen het bedrag van een bruiloft volledig terug. Er zijn uiteraard wel wat eisen waar het echtpaar aan moet voldoen, zo mogen er niet meer dan 200 gasten op de bruiloft komen die per persoon 80 euro vergoedt krijgen in het Los Ramos restaurant.

Volgens Antonio Pérez van Procuper SL zal het bedrijf met deze nieuwe actie geen winst gaan maken op de nieuwe woningen maar is het doel om de verliezen van de investeringen te beperken en zo min mogelijk geld te verliezen op deze nieuwe promotie.

Het is niet voor het eerst dat een soortgelijke actie de aandacht trekt aangezien er andere acties bekend zijn van gratis huwelijksreizen, auto’s, een nieuwe baan en in sommige gevallen zelfs de kosten van een echtscheiding dia betaalt worden als men een woning koopt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend