skip to Main Content
Diverse doden door geweld in Alicante, Alhaurin de la Torre en Gibraltar

Diverse doden door geweld in Alicante, Alhaurin de la Torre en Gibraltar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

crimineel1MADRID – De laatste dagen zijn er diverse personen gedood door hun echtgenoot of andere daders. Zo werden er twee Britse inwoners van Xálo in Alicante gedood in huis bij een beroving, overleed een vrouw door toedoen van haar echtgenoot in Alhaurin de la Torre in Málaga en werd een complete familie vermoord in Gibraltar.

Alicante

In de plaats Xálo of Jalón, wat vlakbij Benidorm in de provincie Alicante ligt, werd een Brits echtpaar in hun woning vermoord. Het Britse stel Peter en Jean Tarsey van beiden 77 jaar oud, woonden al 18 jaar in dezelfde plaats en stonden bekend als rustige buren. Het Britse paar werd afgelopen zondag doodgeschoten rond 16.15 uur ’s-middags, op klaarlichte dag dus. De kranten zijn er nog niet helemaal over uit waarom zij werden vermoord. Gaat het om een roofmoord of niet. Zo melden Britse kranten dat er een computer en televisie werden meegenomen terwijl Spaanse kranten zeggen dat er niets werd gestolen. Het echtpaar had hun huis te koop staan nadat zij hadden besloten om naar Mallorca te verhuizen om dicht bij hun zoon te zijn en omdat ze al eerder waren berooft in hun woning.

Alhaurin de la Torre

In de plaats Alhaurín de la Torre werd een 31 jarige vrouw door haar echtgenoot vermoord in een nieuwe zaak van huiselijk geweld. De dader pleegde daarna zelfmoord. De zesjarige dochter van het echtpaar was op het moment van het gebeuren niet thuis want ze was bij haar oma op bezoek. Volgens buurtbewoners had het echtpaar regelmatig hoogoplopende ruzies om de economische situatie waarin zij zich bevonden. De vrouw had nooit eerder aangifte gedaan van huiselijk geweld bij de politie. De moord op de vrouw gebeurde tevens afgelopen zondag rond 20.00 uur en het gaat om het tweede geval van huiselijk geweld dit jaar in de provincie Málaga.

Gibraltar

In de Britse enclave Gibraltar vond begin deze week een van de ergste moordzaken plaats van de afgelopen jaren. In een appartement in het centrum van de stad werd een complete familie op brute wijze door messteken om het leven gebracht. De slachtoffers zijn een 31 jarige Britse man, een 37 jarige Spaanse vrouw en twee Spaanse kinderen van 4 jaar en 6 weken oud. De man, vrouw en kinderen waren woonachtig in Spanje en waren slechts op bezoek in Gibraltar waar zij verbleven in een gehuurd appartement of bij vrienden, iets wat nog niet helemaal duidelijk is. Het is tot nu toe ook nog onduidelijk wat er precies gebeurd is – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken