skip to Main Content
Duitse man valt al fotograferend 10 meter naar beneden op Mallorca
Diario de Mallorca

Duitse man valt al fotograferend 10 meter naar beneden op Mallorca

PALMA – Bij de mirador de Monnaber naast het Gorg Blau stuwmeer in de Sierra de Tramontana is een 53-jarige Duitse man tien meter naar beneden gevallen toen hij een foto wilde maken. Het ongeval gebeurde op zaterdag rond 15.10 uur nabij de tunnel die dezelfde naam draagt als het uitzichtpunt.

De Duitse toerist raakt bij deze val gewond aan zijn gezicht en hij werd na een redding van de brandweer door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zoals de krant omschrijft gebeurde dit ongeluk toen de man verder ging dan waar men mag komen om een foto te maken van het uitzicht bij de mirador de Monnaber in Fornalutx.

De 53-jarige Duitse toerist verloor echter zijn evenwicht en viel tien meter naar beneden waarbij hij gewond raakte aan zijn gezicht.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 4 reacties
  1. Wat een klote opmerkingen. Deze fotograaf is toevallig een broer van mijn collega. Weten jullie wat een impact dit ongeval heeft. Denk eens na voordat je iets schrijft

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken