skip to Main Content

Ex-stierenvechter vecht voor leven na auto-ongeluk in Sevilla

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SEVILLA – De gepensioneerde stierenvechter José Ortega Cano ligt zwaar gewond in een ziekenhuis in Sevilla, nadat hij zaterdagavond frontaal tegen een andere auto botste. De 48-jarige bestuurder van deze Seat Ibiza, Carlos Parra Castillo, kwam bij het ongeluk om het leven.

Het ongeluk gebeurde nadat Cano zijn dochter had weggebracht en met zijn SUV op weg terug was naar zijn ranche in Castilblanco de los Arroyos, nabij Sevilla.

Volgens familie van de omgekomen Castillo zou Cano teveel hebben gedronken en te hard hebben gereden. Experts voeren op dit moment een onderzoek uit naar de precieze toedracht van het ongeval.

Brandweerlieden en eerstehulpdiensten hadden enkele uren nodig om de ex-torero en weduwnaar van de Spaanse zangeres Rocio Jurado uit zijn auto te krijgen.

Gerechtelijk onderzoek

In het ziekenhuis onderging hij vervolgens een operatie van 6,5 uur. Castillo’s familie heeft in de Spaanse pers al aangegeven dat ze een gerechtelijk onderzoek willen en erop toezien dat niets over de ware toedracht verborgen wordt gehouden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend