skip to Main Content
Brad Pitt koopt luxe maar relatief kleine woning op Mallorca
(Foto ter illustratie)

Brad Pitt koopt luxe maar relatief kleine woning op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

(Foto ter illustratie)

(Foto ter illustratie)

MALLORCA – Het vakantie-eiland Mallorca zal binnenkort weer een bekende inwoner rijker zijn nu door Diario de Mallorca werd gemeld dat de Amerikaanse acteur Brad Pitt een 3,5 miljoen euro kostend huis heeft gekocht op het eiland. Britt is op dit moment op Gran Canaria voor filmopnames en vindt Spanje schijnbaar zo leuk dat hij aan een makelaar vroeg om te zoeken naar geschikt huis op Mallorca, een eiland waar hij al eens op vakantie was met zijn vrouw Angelina Jolie en vele kinderen toen zij in een huurhuis verbleven in Deia.

Nadat de makelaar enkele huizen had laten zien aan de acteur koos Brad Pitt voor een relatief kleine woning in Port d’Andratx. Volgens de makelaar kan deze woning wat betreft grootte niet vergeleken worden met het huis wat de Britt-Jolie familie in 2012 kocht in Italië. Het nieuwe huis van Britt ligt echter wel geweldig en vanuit elke hoek van het huis zal de Amerikaanse acteur geweldige panoramische vergezichten hebben. Daarnaast is het fijne van deze nieuwe woning dat het moeilijk bereikbaar is en de paparazzi er moeilijk kunnen komen zodat Brad Pitt van zijn privacy kan genieten.

De woning is echter klein wat betreft omvang en meer een eenmanswoning dan een familiewoning. Hierdoor worden meteen de geruchten rondom een scheiding tussen Brad Pitt en Angelina Jolie opnieuw leven in geblazen. Enkele maanden waren er al geruchten van een scheiding en nu ook weer zal men hier in de roddelpers over gaan spreken. Overigens, wat is klein … verdeeld over 900 vierkante meter zijn er 8 slaapkamers, twee woonkamers, een enorme tuin met groot zwembad en dus de geweldige uitzichten over de middellandse zee – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken