skip to Main Content
Is het Nederlandse echtpaar gevlucht naar Spanje vanwege een foute drugsdeal?

Is het Nederlandse echtpaar gevlucht naar Spanje vanwege een foute drugsdeal?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

vermist1aGRANADA – Er is veel onduidelijkheid over het hoe en waarom van de verdwijning van het Limburgse echtpaar Suzanne Bouten en Mark Buitenhuis. Op 9 april verdween het echtpaar spoorloos uit hun woning in Helden, een ontdekking die werd gedaan door de ex-man van Suzanne die in haar woning een grote ravage aantrof. Het spoor leidde al snel naar de omgeving van Granada waar Suzanne zich het afgelopen weekend bij de politie meldde en Mark deze maandag werd gearresteerd.

Het is niet helemaal bekend waarom Mark werd aangehouden. Een theorie is dat Suzanne tegen haar wil werd meegenomen en vastgehouden ergens in de provincie Granada. Een andere theorie is dat het echtpaar verwikkeld was in een misgelopen drugsdeal en uit Nederland vluchtte vanwege torenhoge schulden bij de foute mensen.

Toen de ex-man van Suzanne de twee kinderen naar de woning wilde brengen trof hij een grote chaos aan met omgegooide stoelen en lades die uit de kasten waren getrokken. Politie deed echter onderzoek en stuitte op bloedsporen, delen van vuurwapens en een grote ravage, iets wat te lezen is op Crimesite.nl.

Men wist ook nog te melden dat Suzanne emotionele sms-berichten naar haar kinderen stuurde zoals “Mama houdt van jullie en papa mag niet opgeven om naar mij te zoeken” en dat er “gemene mannen” in haar woning waren.

Suzanne meldde zich zaterdag bij de politie in Spanje en wordt nog verhoord terwijl man Mark maandag werd opgepakt al is niet bekend waarom. De familie van Suzanne zal haar snel gaan ophalen in Granada.

De Spaanse politie heeft nauw contact met de Nederlandse collega’s. Zij zijn ook de enigen die op dit moment waarschijnlijk precies weten wat er gebeurd is, waarom het Nederlandse echtpaar hals over kop naar Spanje vluchtte en waar ze daar verbleven. Meer informatie zal in de loop van het onderzoek wel bekend worden gemaakt – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken