skip to Main Content
Spaanse hotelketen Room Mate opent tweede hotel in Nederland
Room mate

Spaanse hotelketen Room Mate opent tweede hotel in Nederland

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Spaanse hotelketen Room Mate opent tweede hotel in Nederland

Room mate

MADRID – De Spaanse hotelketen Room Mate heeft een tweede hotel in Nederland geopend. Vijf jaar geleden werd in Amsterdam de Room Mate Aitana geopend en nu is het tijd voor de Room  Mate Bruno in de wijk Kop van Zuid in Rotterdam. Het nieuwste hotel voegt zich zo in het rijtje van 23 hotels wat de Spaanse keten inmiddels heeft in Spanje en op diverse internationale bestemmingen.

De Room Mate Bruno heeft 217 kamers en is ontworpen door de architect Teresa Sapey. Bruno is een luxehotel in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie.

Het hotel ligt in het hart van Rotterdam, in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas. Het gebouw, dat vier verdiepingen telt, heeft een restaurant waar tot 12 uur ‘s-middags ontbijt wordt geserveerd en een ruime loungebar. Daarnaast zijn er ook werkruimten in het hele hotel, verschillende vergaderzalen en 450 m2 aan multifunctionele evenementenruimtes.

Het hotel beschikt ook over een grote markthal, waar je bij 15 kraampjes kunt proeven van allerlei soorten lokale en internationale delicatessen. Als nieuwtje heeft het design boetiekhotel een gratis wifi verbinding in de hele stad.

Keten

Room Mate heeft op dit moment 23 hotels in Madrid, Barcelona, Salamanca, Málaga, Granada en San Sebastian in Spanje en hotels in Miami Beach, New York in de Verenigde Staten, Florence en Milaan in Italië, Amsterdam en Rotterdam in Nederland en hotels in Istanboel en Mexico-Stad.

Op dit moment heeft Room Mate 1.522 kamers maar dat moet vergroot gaan worden naar 3.053 kamers dankzij toekomstige nieuwe hotels in Rome, Parijs, Napoli, Las Palmas de Gran Canaria, Mallorca en Lissabon.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken