skip to Main Content
Man overlijdt nadat hij in Castellón op de horens werd genomen door een stier

Man overlijdt nadat hij in Castellón op de horens werd genomen door een stier

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

stier10aCASTELLÓN – Tijdens de jaarlijkse feesten waarbij ook het stierenrennen horen, is dinsdag een 36-jarige man om het leven gekomen nadat hij door een stier op de horens werd genomen en dodelijk gewond raakte in zijn nek en rug. Het voorval deed zich voor in de plaats La Vilavella, provincie Castellón in de Comunidad Valenciana.

De man werd rond middernacht dinsdag op de horens genomen toen hij wegrende voor de stier maar er niet in slaagde om achter de ijzeren hekken te komen. De stier, die tegen zijn wil onderdeel was van het jaarlijkse “Bous al carrer”, dacht geen moment na en nam de 36-jarige man op de horens waarbij hij de rug en nek raakte waardoor de man zwaargewond raakte.

De stierenrenner werd met een ambulance weggevoerd naar het ziekenhuis maar overleed daar na diverse pogingen om zijn leven te redden. Het is de tweede keer dat een deelnemer van een “Bous al carrer” festiviteit om het leven is gekomen dit jaar. Iets soortgelijks gebeurde ook al op 28 juni in Alicante waarbij een 28-jarige man om het leven kwam. De laatste 10 jaar zijn er 32 doden te betreuren bij dit soort festiviteiten en maar liefst 6.500 gewonden – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. We wensen niemand de dood toe, maar deze mensen wonen het kwellen van dieren bij en nemen daarbij bewust een groot risico. Het goede hieraan is dat er regelmatig mensen overlijden, waardoor hopelijk het bewustzijn vergroot en al deze ellende EINDELIJK eens stopt!

  2. Misschien gaan ze nu eens nadenken over die dieren mishandelingen, dit zijn toch middeleeuwse toestanden, toen wisten ze niet beter, DIT MOET STOPPEN

  3. Daar ben ik echt blij mee! Moet gedaan zijn met deze verschrikkelijke dierenmishandelingen.Wat zijn ze toch achterlijk hier, hebben die idiote geen andere dingen om het hoofd dan dierenmishandeling. Domme varkensvreters.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken