skip to Main Content
Jongen en meisje spoorloos verdwenen bij stuwmeer provincie Barcelona

Jongen en meisje spoorloos verdwenen bij stuwmeer provincie Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Sinds het afgelopen weekend is de politie bezig met een zoektocht naar de 23-jarige Marc en de 21-jarige Paula. Op zaterdag deed de familie aangifte bij de politie omdat ze al enkele dagen niets hadden gehoord van het stelletje wat op vakantie is nabij het stuwmeer van Susqueda. In eerste instantie was elk spoor zoek maar later werd de auto van het stel in het meer gevonden en iets verderop de opblaasbare kano van Marc.

Voorlopig heeft de politie geen idee wat er gebeurd is. De auto van het tweetal werd op de bodem van het meer gevonden met een steen op het gaspedaal waardoor de politie denkt dat de auto in het meer is geduwd. In hetzelfde stuwmeer werd ook de opblaasbare kano van Marc gevonden maar geen spoor van Marc en Paula zelf. Wel werd er een brief gevonden maar volgens de politie is dat geen zelfmoord of afscheidsbrief of iets dergelijks.

Maar wat is er dan wel gebeurd en waar is het tweetal op dit moment? Terwijl de politie doorgaat met de zoektocht is inmiddels ook de hulp gevraagd aan de bevolking en werden er op internet via de sociale media oproepen gedaan om de ogen open te houden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. dat de auto in het meer werd geduwd is duidelijk eng hoor

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken