skip to Main Content
Nieuwe familie gezocht voor penis-bijtend hond in Reus
Diari de Tarragona

Nieuwe familie gezocht voor penis-bijtend hond in Reus

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Nieuwe familie gezocht voor penis-bijtend hond in Reus

Diari de Tarragona

TARRAGONA – Afgelopen september werd een Senegalees door een hond in zijn penis gebeten en moest de man een chirurgische ingreep ondergaan om zijn geslachtsdeel te redden. De hond viel de man aan omdat deze zich agressief gedroeg en de hond een of twee keer schopte. Daarop reageerde de hond door de man aan te vallen en hem te bijten op zijn zwakste plaats. Sindsdien zit de hond in een opvangcentrum te wachten op een nieuwe familie die het aandurft de hond in huis te nemen.

Op 12 september trof de politie op straat in de stad Reus een van pijn schreeuwende man aan die in zijn kruis was gebeten door een hond. In het ziekenhuis bleek dat de Senegalese man in zijn penis en eikel was gebeten en de hond met zijn tanden een groot deel van de huid had weg gescheurd. Daarnaast raakte de man gewond aan zijn hand toen hij zich wilde verdedigen.

Het gaat in dit geval om een teefje van het ras American Bully welke in Spanje hoort bij de potentieel gevaarlijke honden ofwel Hoog Risico Honden. De hond had ten tijde van de aanval een muilkorf om maar ze slaagde erin om deze te verwijderen om zo de schoppende man te verwonden.

Na de aanval werd Kiara (wat de naam is van de hond) door de politie meegenomen en afgegeven bij opvangcentrum Ultima Llar in Reus. De baasjes van de hond, enkele op straat levende personen, hebben na de aanval nooit meer naar de hond gevraagd en dus is men op zoek naar een nieuwe familie voor Kiara.

De stichting Nova Eucária is echter bang dat als niemand Kiara uit het opvangcentrum haalt ze waarschijnlijk om het leven wordt gebracht. Het gaat niet om een hond die zomaar overal kan wonen maar volgens Nova Eucária is het ook geen duivel op poten. Het in laten slapen van Kiara is volgens de stichting echter een grote fout aangezien de hond niets anders heeft gedaan dan haarzelf te verdedigen na de aanval van de in zijn penis gebeten man.

Wil jij Kiara redden of meer informatie hebben, ga dan naar deze website voor meer informatie.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 10 reacties
 1. Kiara verdient een heel goed huis bij lieve mensen!
  Je moet een hond ook niet zo behandelen. Iedereen die zo benadert wordt, verdedigt zich!

 2. Een gemuilkorfd hond kan onmogelijk de penis van deze man afgebeten hebben. Dat verhaal klopt niet.
  Trouwens als dat “echt” gebeurd zal zijn, dat vind ik de eigen schuld van de man. Je moet geen hond schoppen. Vooral niet als die “gemuilkorfd” is.

 3. De reacties zijn wel grappig.
  Hoe kan een hond met een muilkorf nu iemand bijten?
  1 oplossing voor dit soort honden:AFMAKEN.
  Ze zijn onbetrouwbaar.

 4. We zakken wel diep met dit stuk over een hond en wie die wil opnemen . Als er een actie zou zijn om de operatie van die man te betalen zou ik het nog tot daaraan toe vinden. De lezing dat die man begon met schoppen moeten we maar aannemen. Ik ken vnl honden die agressief doen ,en dat dat ligt aan hun baas is tot daar aan toe, maar daar heb je wel mee te maken. Ik zou er natuurlijk heel anders naar kijken als hondenbezitters niet van die asociale , wereldvreemde, onderontwikkelde mensen zijn die overal hun troetelkind laten schijten en pissen . Eigenlijk heb ik niks tegen honden, wel tegen de bazen daarvan. hiihi

 5. Ik hoop ook van harte dat Kiara een nieuw baasje vind. Jammer genoeg heeft dit ras een slechte naam, maar dikwijls ligt dit ook aan de baasjes, deze honden worden dikwijls gebruikt bij “vechtwedstrijden”, maar zijn zachtaardig als je ze met liefde grootbrengt…. En waarom heeft deze man Kiara geschopt terwijl er een muilband gedragen werd…. Maar voor deze mensen (ik ben geen racist) zit in een bepaald dier de “duivel” of een slechte geest van een overleden mens, wij hebben dit bv ook meegemaakt in Indonesië en Thailand, wij gaven eten aan zwerfhonden en poezen en de plaatselijke bevolking gooide er stenen naar…. En bekeken ons héél kwaad omdat wij eten gaven, mijn hart bloedde, maar je kan niet alle levende wezens redden…

 6. Oh wat een triest vooruitzicht voor Kiara. Wij zijn te oud en hebben 2 hoogbejaarde hondjes. Kiara heeft zich alleen verdedigd. Welke zot schopt nu ook een hond. De idioot. Had deze man werkelijk nooit een ziekenhuis in laten gaan. De laffe idioot. Wat er gebeurt is, is zijn eigen schuld. Het onschuldige slachtoffer Kiara, die zich alleen maar verdedigde wacht een angstig lot als niemand zich om haar bekommert. Mijn hart huilt voor Kiara.

  1. svp kontakt opnemen met de stichting “Olga” een voormalig psychotherapeut, werkzaam in Amsterdam, Francisco J. Barbero is voorzitter van deze stichting

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken