Tientallen hotels te koop op Ibiza

Tientallen hotels te koop op Ibiza
Beeld: Freepik

Tientallen hotels te koop op Ibiza

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – Het schijnt dat op het eiland tientallen hotels te koop worden aangeboden via verschillende websites in Spanje. Daarbij gaat het om kleinere hotels maar ook om vijfsterrenhotels die via Milanuncios en Idealista te koop staan. Hotels worden al te koop aangeboden vanaf 7 miljoen tot 52,5 miljoen euro. Idealista heeft 15 hotels in de aanbieding voor een totale marktwaarde van 200 miljoen euro.

De economische crisis veroorzaakt door de corona-pandemie heeft de toeristische sector op de Balearen hard getroffen. Vooral op Ibiza waar praktisch de hele economie draait om het buitenlands toerisme heeft men flink te lijden. Hierdoor is het aantal te koop staande hotelgebouwen toegenomen. Alleen bij idealista staan al 15 hotels met een totale waarde van 200 miljoen euro te koop.

De gebieden Sant Antoni de Portmani en Santa Eulalia del Río hebben de meeste aanbiedingen met als duurste hotel het 52,5 miljoen euro kostende driesterrenhotel Caribe in het Es Canar-gebied met in totaal 285 kamers. Dit etablissement stond al te koop vóór de corona-pandemie. Bekijk HIER alle hotel aanbiedingen.

Bij de website Milanuncios staan ook diverse hotels te koop zoals enkele drie- en viersterren hotels, aparthotels en boutique hotels. Verder staan er op deze vrij normale website ook drie vijfsterrenhotels te koop. Bekijk HIER enkele hotel aanbiedingen.

Ga naar de inhoud