Tientallen hotels te koop op Ibiza

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Tientallen hotels te koop op Ibiza
Beeld: Freepik

IBIZA – Het schijnt dat op het eiland tientallen hotels te koop worden aangeboden via verschillende websites in Spanje. Daarbij gaat het om kleinere hotels maar ook om vijfsterrenhotels die via Milanuncios en Idealista te koop staan. Hotels worden al te koop aangeboden vanaf 7 miljoen tot 52,5 miljoen euro. Idealista heeft 15 hotels in de aanbieding voor een totale marktwaarde van 200 miljoen euro.

De economische crisis veroorzaakt door de corona-pandemie heeft de toeristische sector op de Balearen hard getroffen. Vooral op Ibiza waar praktisch de hele economie draait om het buitenlands toerisme heeft men flink te lijden. Hierdoor is het aantal te koop staande hotelgebouwen toegenomen. Alleen bij idealista staan al 15 hotels met een totale waarde van 200 miljoen euro te koop.

De gebieden Sant Antoni de Portmani en Santa Eulalia del Río hebben de meeste aanbiedingen met als duurste hotel het 52,5 miljoen euro kostende driesterrenhotel Caribe in het Es Canar-gebied met in totaal 285 kamers. Dit etablissement stond al te koop vóór de corona-pandemie. Bekijk HIER alle hotel aanbiedingen.

Bij de website Milanuncios staan ook diverse hotels te koop zoals enkele drie- en viersterren hotels, aparthotels en boutique hotels. Verder staan er op deze vrij normale website ook drie vijfsterrenhotels te koop. Bekijk HIER enkele hotel aanbiedingen.

  • Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
  • Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
  • Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden.
  • Dit artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.