skip to Main Content
Leer Barcelona kennen door de ogen van dakloze gidsen

Leer Barcelona kennen door de ogen van dakloze gidsen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

hiddencity1BARCELONA – Wil je Barcelona op een andere manier leren kennen en zien door de ogen van iemand die op straat leeft. Dat kan vanaf nu met de daklozen-tour, een wandeltocht langs bekende en minder bekende plaatsen in de Catalaanse hoofdstad verzorgd door daklozen.

Een speciale stichting heeft een selectie gemaakt uit honderden daklozen en tientallen gidsen gekozen die rondleidingen zullen gaan geven in het centrum van Barcelona. Op deze manier leren toeristen, zowel buitenanders alsook Spanjaarden, de stad op een andere manier kennen en waarschijnlijk anders tegenover daklozen aankijken.

De Hidden City Tours is opgezet door Lisa Grace na voorbeeld van soortgelijke tours die al gehouden worden in de stad Bath in Groot Brittannië. Geïnteresseerden kunnen voor slechts 10 euro per persoon een speciale tour krijgen om de stad Barcelona op een andere manier te leren kennen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken