Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het actuele Spanje nieuws elke dag direct in je email inbox.

Door je aan te melden krijg je elke dag het actuele Spanje nieuws direct in je email inbox. Met onze dagelijkse nieuwsbrief blijf je dus altijd op de hoogte van wat er in Spanje gebeurt.

Je kunt je altijd afmelden en/of e-mailadres wijzigen door op de links onderaan in de nieuwsbrief te klikken. Na het versturen van onderstaand formulier ontvang je een bevestigingsmail ter (spam) controle.

Attentie: de hieronder gemelde mogelijkheid tot het trakteren op een kopje koffie staat los van de aanmelding op de nieuwsbrief. Een kopje koffie doneren is geheel vrijwillig en optioneel en de nieuwsbrief is altijd gratis te ontvangen.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.

Bekijk via DEZE LINK een overzicht van de laatste 20 verstuurde nieuwsbrieven.

Steun SpanjeVandaag en doneer een kopje koffie of cortado zodat de redactie alert blijft om elke dag het actuele Spanje nieuws te brengen!

INFO: Er kan uit diverse vaste bedragen gekozen worden. Na de keuze van de gewenste donatie wordt er een nieuwe pagina geopend waar de betaalmethode gekozen kan worden zoals iDeal, PayPal, bankoverschrijving of creditcard.

De betaling wordt veilig en betrouwbaar verwerkt door het Nederlandse bedrijf Mollie

Total: € -