Over ons en onze websites

Nadat we als een van de eerste Spanje nieuwsportals twaalf jaar geleden zijn begonnen, hebben we inmiddels meer dan 16.000 nieuwsberichten geplaatst, een ongekend aantal zelf geschreven of aangeleverd nieuws.

In 2008 besloot oprichter Remco Stoffer dat het tijd werd voor een nieuwswebsite gespecialiseerd in het Spaanse nieuws maar dan vertaalt naar het Nederlands. Op deze manier kunnen ook de Spanjeliefhebbers of in Spanje wonende Nederlanders en Belgen het dagelijkse Spanje nieuws volgen in hun eigen taal.

Het bleek namelijk dat er veel Nederlanders en Belgen in Spanje wonen die geen idee hebben wat er in hun nieuwe woonland gebeurt of dat er in Nederland wonende Spanjeliefhebbers zijn die graag op de hoogte gehouden willen worden van de actualiteit in Spanje.

LET OP: SpanjeVandaag.com heeft niets te maken met de website spanjevandaag.nl, dat is een domein van iemand anders die NIETS met SpanjeVandaag.com te maken heeft!

Nieuwstips melden via WhatsApp

Het is mogelijk om nieuwstips, ideeën, tips, foto’s en video’s te melden via WhatsApp en het volgende nummer: +34 660 455 942 (Spaans telefoonnummer). Sla dit nummer op in je contactenlijst.

Advertenties

Waarom reclame op onze website. Dat vragen lezers ons wel eens. Dat is heel simpel eigenlijk. Al sinds 2008 brengen wij GRATIS het actuele Spanje nieuws in het Nederlands en dat is uiteraard veel werk. Veel werk en veel rekeningen om de website gaande te houden. Om dat te kunnen betalen plaatsen wij advertenties van het Google Adsense netwerk. Wij plaatsen geen vervelende video’s of paginabrede advertenties maar wel diverse banners in de teksten en onderaan de pagina om zo de website te kunnen bekostigen, net zoals grote kranten in Nederland en België die overigens veel meer advertenties plaatsen.

SpanjeVandaag

De verzamelplaats voor het laatste en meest actuele nieuws over Spanje.

SpanjeTopTien

Leuke en interessante top 10+ lijsten over Spanje en meer.

SpanjeWeetjes

De grootste vraagbaak over Spanje met alle nuttige informatie, tips en meer.

WikiSpanje

Alle leuke wetenswaardigheden en informatie over Spanje op een plaats.

SpanjeSites

Onze verzamelwebsite van alle websites binnen onze groep.

SpanjeWeer

Het actuele weer in de populairste plaatsen en costa's in Spanje.

Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.