Search
menu
Search

over ons en onze website

Nadat we als een van de eerste Spanje nieuwsportals veertien jaar geleden zijn begonnen, hebben we inmiddels meer dan 30.000 nieuwsberichten geplaatst, een ongekend aantal zelf geschreven of aangeleverd nieuws.

In 2008 besloot oprichter Remco Guy Stoffer dat het tijd was voor een nieuwswebsite gespecialiseerd in het Spaanse nieuws, maar dan vertaalt naar het Nederlands. Op deze manier kunnen ook de Spanjeliefhebbers of in Spanje wonende Nederlanders en Belgen het dagelijkse Spanje nieuws volgen in hun eigen taal.

Het bleek namelijk dat er veel Nederlanders en Belgen in Spanje wonen die geen idee hebben wat er in hun nieuwe woonland gebeurt of dat er in Nederland wonende Spanjeliefhebbers zijn die graag op de hoogte gehouden willen worden van de actualiteit in Spanje.

ATTENTIE: SpanjeVandaag.com heeft niets te maken met de website spanjevandaag.nl, dat is een domein van iemand anders die NIETS met SpanjeVandaag.com te maken heeft!

Advertenties

Waarom reclame op onze website. Dat vragen lezers ons wel eens. Dat is heel simpel eigenlijk. Al sinds 2008 brengen we GRATIS het actuele Spanje nieuws in het Nederlands en dat is uiteraard veel werk. Veel werk en veel rekeningen om de website gaande te houden.

Om dat te kunnen betalen plaatsen we advertenties van Google en Taboola netwerken en diverse andere aanbieders. Wij plaatsen geen vervelende paginabrede advertenties, maar wel diverse banners tussen de teksten en boven- en onderaan de pagina’s om zo de website te kunnen bekostigen, net zoals grote kranten in Nederland en België die overigens veel meer advertenties plaatsen.

Kopje koffie geven

We hebben op onze website een mogelijkheid om geheel vrijwillig een kopje koffie te geven. Dat wil zeggen dat via DEZE pagina het mogelijk is om via het Nederlandse Mollie systeem een x-bedrag te doneren wat de redactie zal gebruiken voor de broodnodige cafeïne tijdens het dagelijks schrijven van het actuele Spanje nieuws. KLIK HIER om een kopje koffie te geven. Gracias … het wordt zeer gewaardeerd.

Ga naar de inhoud