SpanjeForum.nl bestaat 15 jaar

SpanjeForum.nl bestaat 15 jaar
Beeld: 123rf
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Terwijl de Spanje-fans en in Spanje wonende Nederlanders en Belgen bij SpanjeVandaag terecht kunnen voor het actuele Spanje nieuws in het Nederlands, kunnen er op andere websites advertenties geplaatst en vragen gesteld worden over Spanje. Een van de langstlopende websites is SpanjeForum.nl dat dit jaar alweer 15 jaar bestaat.

Stel je hebt een vraag over iets dat met Spanje te maken heeft of je wilt iets weten, je mening delen, je ervaringen uitwisselen of gewoon je ‘huevo’ (ei) kwijt over iets dat met Spanje te maken heeft, waar ga je dan naartoe. SpanjeForum.nl is de plaats voor de Spanje-fans om bij elkaar te komen om samen met duizenden andere leden Spanje ervaringen, weetjes, vragen en andere zaken uit te wisselen.

Het SpanjeForum.nl bestaat dit jaar alweer 15 jaar en is met zo’n 120.000 volgers, het langst bestaande informatieve platform en vraagbaak voor alle Nederlanders en Vlamingen die in Spanje verblijven of in het land en de cultuur geïnteresseerd zijn. 

Door lid te worden van het SpanjeForum.nl geef je jezelf onbeperkt toegang tot een groot archief met betrekking tot bank en belasting zaken, hypotheken, ondernemen en werken in Spanje, gezondheidszorg, onderwijs, huisvesting en gemeentezaken enz. 

SpanjeForum gaat alweer enkele jaren hand in hand met de SpanjeMarktplaats en samen bieden deze websites een sterke combinatie voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar vraag en aanbod in Spanje. 

Vraag en aanbod

Op SpanjeMarktplaats zijn zo’n 7.000 woningen en vakantiewoningen te vinden, aangeboden door Nederlanders en Vlamingen in Spanje. Veel gebruikers hebben naast hun service en diensten aan de man te hebben gebracht hun onroerend goed of spullen met succes verkocht via SpanjeMarktplaats

45% van de bezoekers kijken en handelen mee vanuit Nederland en België op SpanjeMarktplaats terwijl de rest gebeurt via Spanje zelf.

Aanvullingen

SpanjeMarktplaats en SpanjeForum zijn handige aanvullingen op de websites die wijzelf van de SpanjeSites groep aanbieden, te weten SpanjeVandaag met het actuele Spanje nieuws, SpanjeTopTien met leuke en interessante top 10 lijstjes, SpanjeWeetjes met alle wetenswaardigheden en nuttige informatie over Spanje en WikiSpanje met meer achtergrondinformatie over het land.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.