Search
menu
Search

SpanjeForum.nl bestaat 15 jaar

Oeps ... foto ontbreekt!

SpanjeForum.nl bestaat 15 jaar

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Terwijl de Spanje-fans en in Spanje wonende Nederlanders en Belgen bij SpanjeVandaag terecht kunnen voor het actuele Spanje nieuws in het Nederlands, kunnen er op andere websites advertenties geplaatst en vragen gesteld worden over Spanje. Een van de langstlopende websites is SpanjeForum.nl dat dit jaar alweer 15 jaar bestaat.

Stel je hebt een vraag over iets dat met Spanje te maken heeft of je wilt iets weten, je mening delen, je ervaringen uitwisselen of gewoon je ‘huevo’ (ei) kwijt over iets dat met Spanje te maken heeft, waar ga je dan naartoe. SpanjeForum.nl is de plaats voor de Spanje-fans om bij elkaar te komen om samen met duizenden andere leden Spanje ervaringen, weetjes, vragen en andere zaken uit te wisselen.

Het SpanjeForum.nl bestaat dit jaar alweer 15 jaar en is met zo’n 120.000 volgers, het langst bestaande informatieve platform en vraagbaak voor alle Nederlanders en Vlamingen die in Spanje verblijven of in het land en de cultuur geïnteresseerd zijn. 

Door lid te worden van het SpanjeForum.nl geef je jezelf onbeperkt toegang tot een groot archief met betrekking tot bank en belasting zaken, hypotheken, ondernemen en werken in Spanje, gezondheidszorg, onderwijs, huisvesting en gemeentezaken enz. 

SpanjeForum gaat alweer enkele jaren hand in hand met de SpanjeMarktplaats en samen bieden deze websites een sterke combinatie voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar vraag en aanbod in Spanje. 

Vraag en aanbod

Op SpanjeMarktplaats zijn zo’n 7.000 woningen en vakantiewoningen te vinden, aangeboden door Nederlanders en Vlamingen in Spanje. Veel gebruikers hebben naast hun service en diensten aan de man te hebben gebracht hun onroerend goed of spullen met succes verkocht via SpanjeMarktplaats

45% van de bezoekers kijken en handelen mee vanuit Nederland en België op SpanjeMarktplaats terwijl de rest gebeurt via Spanje zelf.

Aanvullingen

SpanjeMarktplaats en SpanjeForum zijn handige aanvullingen op de websites die wijzelf van de SpanjeSites groep aanbieden, te weten SpanjeVandaag met het actuele Spanje nieuws, SpanjeTopTien met leuke en interessante top 10 lijstjes, SpanjeWeetjes met alle wetenswaardigheden en nuttige informatie over Spanje en WikiSpanje met meer achtergrondinformatie over het land.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?