Netflix gaat eerste Spaanse kerstfilm opnemen in Huesca en Lerida

Netflix gaat eerste Spaanse kerstfilm opnemen in Huesca en Lerida
Beeld: Netflix.es

Netflix gaat eerste Spaanse kerstfilm opnemen in Huesca en Lerida

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

HUESCA – Netflix zal binnenkort beginnen met de opnames voor de allereerste Spaanstalige kerstfilm opgenomen in Spanje. Deze moet met Kerst 2021 bij de Amerikaanse streamingdienst te zien zijn en zal de titel krijgen ‘A mil kilómetros de la Navidad’ ofwel ‘Op duizend kilometer van Kerstmis’.

Netflix heeft bekend gemaakt dat hun eerste Spaanstalige en in Spanje opgenomen kerstfilm dit jaar nog te zien zal zijn. Deze film wordt opgenomen in Benasque in de provincie Huesca (Aragón) en Arties in de provincie Lerida (Catalonië), beiden gelegen in de Spaanse Pyreneeën.

De Spaanse titel zal ‘A mil kilómetros de la Navidad zijn’ wat in het Nederlands ‘Op duizend kilometer van Kerstmis’ of in het Engels ‘A thousand kilometres from Christmas’ zou moeten worden.

In de Spaanse kerstfilm is een hoofdrol weggelegd voor de acteur Tamar Novas, bekend van de succesvolle recente Spannende Netflix Serie ‘El desorden que dejas’. De film wordt geregisseerd door de Spaanse regisseur Álvaro Fernández Armero die al meerdere films en series heeft gemaakt.

Verhaal

In de film ‘A mil kilómetros de la Navidad’ Speelt Tamar Novas de dertigjarige Raúl die een hekel heeft aan de feestdagen omdat veel tegenslagen in zijn leven Kerstmis als decor hadden. Hij haat kerstliederen, de Drie Wijzen en alles wat naar de kerstsfeer ruikt. 

Op een bepaald moment vraagt ​​zijn baas hem om naar een ‘fábrica de turrones’ (nougat fabriek) in Valverde te gaan om een ​​audit te doen. Daar wordt Raúl gedwongen een accommodatie te delen met Paula, de onderwijzeres van het dorp die ervan droomt de grootste kerststal (belén) ter wereld te bouwen.

De film wordt omschreven als een romantische kerst komedie die natuurlijk alle typische kerst elementen zal bevatten.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.