Search
menu
Search

Netflix gaat eerste Spaanse kerstfilm opnemen in Huesca en Lerida

Netflix gaat eerste Spaanse kerstfilm opnemen in Huesca en Lerida
Beeld: Netflix.es

Netflix gaat eerste Spaanse kerstfilm opnemen in Huesca en Lerida

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

HUESCA – Netflix zal binnenkort beginnen met de opnames voor de allereerste Spaanstalige kerstfilm opgenomen in Spanje. Deze moet met Kerst 2021 bij de Amerikaanse streamingdienst te zien zijn en zal de titel krijgen ‘A mil kilómetros de la Navidad’ ofwel ‘Op duizend kilometer van Kerstmis’.

Netflix heeft bekend gemaakt dat hun eerste Spaanstalige en in Spanje opgenomen kerstfilm dit jaar nog te zien zal zijn. Deze film wordt opgenomen in Benasque in de provincie Huesca (Aragón) en Arties in de provincie Lerida (Catalonië), beiden gelegen in de Spaanse Pyreneeën.

De Spaanse titel zal ‘A mil kilómetros de la Navidad zijn’ wat in het Nederlands ‘Op duizend kilometer van Kerstmis’ of in het Engels ‘A thousand kilometres from Christmas’ zou moeten worden.

In de Spaanse kerstfilm is een hoofdrol weggelegd voor de acteur Tamar Novas, bekend van de succesvolle recente Spannende Netflix Serie ‘El desorden que dejas’. De film wordt geregisseerd door de Spaanse regisseur Álvaro Fernández Armero die al meerdere films en series heeft gemaakt.

Verhaal

In de film ‘A mil kilómetros de la Navidad’ Speelt Tamar Novas de dertigjarige Raúl die een hekel heeft aan de feestdagen omdat veel tegenslagen in zijn leven Kerstmis als decor hadden. Hij haat kerstliederen, de Drie Wijzen en alles wat naar de kerstsfeer ruikt. 

Op een bepaald moment vraagt ​​zijn baas hem om naar een ‘fábrica de turrones’ (nougat fabriek) in Valverde te gaan om een ​​audit te doen. Daar wordt Raúl gedwongen een accommodatie te delen met Paula, de onderwijzeres van het dorp die ervan droomt de grootste kerststal (belén) ter wereld te bouwen.

De film wordt omschreven als een romantische kerst komedie die natuurlijk alle typische kerst elementen zal bevatten.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?