Netflix neemt nieuwe Spaanse serie op in Ronda en zoekt figuranten

Netflix neemt nieuwe Spaanse serie op in Ronda en zoekt figuranten
Beeld: Netflix.es

Netflix neemt nieuwe Spaanse serie op in Ronda en zoekt figuranten

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 11 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Netflix zal opnieuw een Spaanse serie opnemen in de provincie Málaga waar al meer series en films zijn opgenomen. Dit keer zullen er o.a. opnames plaatsvinden in het magische Ronda voor de serie ‘Feria’ en de streamingdienst is op zoek naar figuranten.

De serie ‘Feria’ (Fair of Kermis) speelt zich af in de negentiger jaren in een klein stadje met een mijn traditie en heeft als onderwerp de raadselachtige wereld van sektes. De serie vertelt het verhaal en de avonturen van Eva en Sofia waarvan de ouders verdwijnen.

Zijn de ouders van Eva (gespeeld door Ana Tomeno) en Sofia (gespeeld door Carla Campra) monsters en verantwoordelijk voor de dood van 23 personen? Samen proberen Eva en Sofia achter de waarheid te komen terwijl ze moeten zien te overleven in een Andalusische bergdorp waar iedereen hen haat.

Voor de opnames van ‘Feria’ die deels in Ronda maar ook in Barcelona plaats zullen vinden, is het productiebedrijf op zoek naar extra’s en figuranten. Het is mogelijk om op 19 januari mee te doen met audities. Eis is dat je tussen de 17 en 70 jaar oud bent.

Meedoen kan dus door op 19 januari tussen 10.00 en 19.30 uur naar het El Fuerte gebouw te gaan in Ronda. Daar zal het bedrijf Son de Casting audities houden en meer informatie geven. 

Er worden 700 figuranten gezocht voor opnames die zich afspelen in 1975 en 1995. Aspirant figuranten wordt gevraagd zo natuurlijk mogelijk naar de auditie te komen (geen make up of speciaal haar).

Op 18 januari vindt er ook een auditie plaats in Zahara de la Sierra in de provincie Cádiz.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.