Search
menu
Search

Wil je jouw Spaans oefenen? Lees dan het Nederlands en Belgisch nieuws in het Spaans!

Pixabay & HolandaNoticias
Beeld: Pixabay & HolandaNoticias

Wil je jouw Spaans oefenen? Lees dan het Nederlands en Belgisch nieuws in het Spaans!

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Sinds vorig jaar bieden we bij SpanjeVandaag in samenwerking met HolandaNoticias ook het laatste en actuele nieuws over Nederland en België aan maar dan in het Spaans. Dat is makkelijk als je de Spaanse taal machtig bent en wat er in Nederland en België gebeurt in het Nederlands wil lezen of als je met Spaanse lessen bezig bent of om met je Spaanse vrienden en/of familie te delen.

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het Nederlandse en Belgische nieuws er uit ziet in het Spaans? Vanaf nu is het mogelijk om elke dag ook het belangrijkste Nederlandse en Belgische nieuws in het Spaans te lezen via de website HolandaNoticias

Uiteraard wordt er over de corona-crisis geschreven maar ook over andere actualiteiten, cultuur, traditie en recepten. Zo heeft HolandaNoticias de categorie ‘recetas’ met daar typische en traditionele Nederlandse recepten in het Spaans met o.a. de stamppotten en erwtensoep.

Elke dag wordt HolandaNoticias bijgewerkt met nieuws en informatieve artikelen. Sommige van de artikelen delen we ook via onze FacebookPagina en FacebookGroep.

Je kunt ook de Facebookpagina van HolandaNoticias volgen en liken dan ben je helemaal snel op de hoogte van de Nederlandse en Belgische actualiteiten in het Spaans. KLIK HIER voor de link naar de Facebookpagina.

Bij SpanjeVandaag is het mogelijk om je HIER in te schrijven voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief en ook HolandaNoticias heeft een nieuwsbrief (boletín) die nu nog niet elke dag maar wel regelmatig verstuurd wordt. Je kunt je ook daar gratis voor aanmelden via DEZE LINK.

Dus, wil je elke dag op de hoogte gehouden worden over wat er in Nederland en België gebeurt en dat in het Spaans lezen, dan is dat nu mogelijk bij HolandaNoticias.

BEZOEK DE WEBSITE HOLANDANOTICIAS

Ga naar de inhoud