Plan je reis voor 2024 met deze ‘geheime’ pagina van Ryanair met goedkoopste vluchten

Plan je reis voor 2024 met deze ‘geheime’ pagina van Ryanair met goedkoopste vluchten
Beeld: via canva.com & ryanair

Plan je reis voor 2024 met deze ‘geheime’ pagina van Ryanair met goedkoopste vluchten

Ryanair is de grootste luchtvaartmaatschappij binnen Europa met de meeste vluchten, bestemmingen en reizigers. Verder heeft de bekende Ierse low cost maatschappij ook vaak (maar niet altijd) de goedkoopste vliegtickets, al moet je soms wel geluk hebben om deze te kunnen reserveren, en komen er altijd extra kosten bij. Maar wist je dat Ryanair zelf een ‘geheime’ pagina heeft waar je de goedkoopste tickets makkelijk kunt terugvinden? Ideaal dus als je aan het begin van het nieuwe jaar alvast vliegtickets naar of vanuit Spanje wilt boeken.

Waarschijnlijk is het voor veel Ryanair-reizigers geen geheim, maar misschien voor anderen weer wel. Op DEZE pagina kun je in het Nederlands zoeken naar de goedkoopste vliegtickets van Ryanair vanaf en naar bepaalde bestemmingen.

Wat je moet doen is de luchthaven van vertrek kiezen, gevolgd door de luchthaven van aankomst. Daarna kun je een budget kiezen waarbij deze standaard op 150 euro staat, maar ook verlaagd kan worden naar 100, 80, 60, 50 en 20 euro of minder. Je kunt het bedrag ook verhogen als je meer resultaten wilt zien. Klik daarna op de grote blauwe knop ‘Doorgaan’.

NOTA: Voor reizigers in België kun je naar DEZE pagina gaan en voor reizigers vanuit Spanje kun je naar DEZE pagina van Ryanair gaan.

Deze ‘geheime’ pagina op de website van Ryanair is dus een handig hulpmiddel om de goedkoopste tarieven te bekijken. Houd er wel rekening mee dat de prijzen continu aan veranderingen onderhevig zijn, en dat er altijd extra kosten bijkomen zoals priority, rolkoffers en handbagage, stoelkeuze, etc.

Ga naar de inhoud