Heb jij een tuin in Spanje maar geen plaats voor een groot zwembad? Wat dacht je van deze plunge-pool!

Heb jij een tuin in Spanje maar geen plaats voor een groot zwembad? Wat dacht je van deze plunge-pool!
Beeld: Leroy Merlin

Heb jij een tuin in Spanje maar geen plaats voor een groot zwembad? Wat dacht je van deze plunge-pool!

MADRID – Als je fan bent van Facebook, Instagram en/of Pinterest heb je het mini zwembad dat we in dit artikel beschrijven ongetwijfeld al eens voorbij zien komen. Het probleem was echter dat deze plunge-pools niet in Spanje verkocht werden maar daar heeft de bouwmarkt Leroy Merlin een einde aan gemaakt met de ‘Piscina Mariposa con tumbonas’ ofwel het vlinder-zwembad met ligbedden voor minder dan 3.200 euro.

Ok, deze moderne plunge-pool is nog steeds duurder als een conventioneel rond plastic zwembad dat je makkelijk in een tuin kunt plaatsen maar als je iets stijlvols wilt is deze ‘Piscina Mariposa con tumbonas’ een absolute aanrader. Deze combinatie van een klein zitbad met twee ligbedden in een geheel heeft een verkoopprijs van 3.199 euro bij Leroy Merlin in Spanje. Wil je deze plunge-pool laten installeren dan betaal je 3.599 euro.

Het ‘vlinder-zwembad’ is in totaal 2,19 meter breed, 2,78 meter lang en 0,60 meter hoog met plaats voor 0,50 meter aan water in een plunge-pool gedeelte van 1,38 bij 1,65 meter en twee ligbedden van 0,70 meter breed. Leeg weegt het geheel 70 kilo maar als het plunge-pool deel met water gevuld is wordt geschreven over 1.200 kilo, houdt daar rekening mee. 

De plunge-pool wordt geleverd met afdekhoes, pomp en led-verlichting. Er zit een uitgebreide handleiding bij want de plunge-pool moet wel in elkaar gezet worden, een proces dat niet al te moeilijk is. De ‘Piscina Mariposa con tumbonas’ is HIER online te bestellen of je kunt naar de lokale of regionale Leroy Merlin winkel in Spanje gaan.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.