Winkelcentra provincie Alicante open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Winkelcentra provincie Alicante open
Beeld: Centro Comercial Plaza Mar 2

ALICANTE – Vanaf maandag 1 juni is het in Fase 2 mogelijk om de winkelcentra te openen. En dat wordt ook gedaan in de provincie Alicante waar alle winkelcentra de deuren zullen openen. De meeste winkels zullen meteen maandag al opengaan, andere winkels waren al open en sommige winkels gaan in de loop van de week open.

We hebben het dan over de winkelcentra Plaza Mar 2, Gran Vía, Puerta de Alicante en Parque Vistahermosa in de stad Alicante, l’Aljub in Elche, centro comercial La Marina in Finestrat en Zenia Boulevard in Orihuela.

In alle winkelcentra die opengaan zal gecontroleerd worden op het aantal aanwezige klanten aangezien er niet meer dan 30% van de normaal toegestane capaciteit is toegestaan en in de winkels 40%. Sommige winkelcentra zoals Plaza Mar 2 in Alicante hebben een smartphone app waarop men in real time kan zien wat de bezetting is.

Er zijn nog meer maatregelen genomen zoals dat er slechts een ingang en een uitgang zal zijn bij de winkelcentra en dat de gemeenschappelijke ruimten gesloten zijn. Bars en restaurants mogen wel open, terrassen met 50% van de bezetting en in het interieur 30% van de bezetting. Ook de bioscopen verwachten binnenkort weer open te gaan in de winkelcentra.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.