Vliegveld Reus-Tarragona aan de Costa Dorada ontvangt eerste Ryanair vluchten

Vliegveld Reus-Tarragona aan de Costa Dorada ontvangt eerste Ryanair vluchten
Beeld: Google Streetview

Vliegveld Reus-Tarragona aan de Costa Dorada ontvangt eerste Ryanair vluchten

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Na acht maanden geen vliegtuig te hebben gezien is aan deze periode op dinsdag 1 juni een einde gekomen met de komst van drie Ryanair vliegtuigen. In de avonduren landt een vliegtuig uit België (Charleroi) en overdag een vliegtuig uit Londen en een vlucht uit Shannon. Ondanks dat er niet veel passagiers verwacht worden is men tevreden dat er weer leven in de brouwerij komt bij het regionale vliegveld van de Costa Dorada.

Op dinsdag 1 juni komen de eerste vliegtuigen van dit zomerseizoen aan bij het vliegveld van Reus-Tarragona aan de Costa Dorada. Het gaat om drie vliegtuigen van de Ierse budgetvlieger Ryanair die als enige maatschappij het aandurft weer te gaan vliegen naar en vanaf Reus-Tarragona.

Om 14.15 uur komt vlucht RYR3842 uit het Engelse Londen aan gevolgd door de RYR1864 vlucht om 14.20 uur uit het Ierse Shannon. Om 20.15 uur komt de vlucht RYR2828 uit Brussel-Charleroi aan in Reus-Tarragona.

De volgende vlucht zal aankomen op 2 juni om 20.40 uur RYR1227 uit Manchester en op 3 juni de RYR9824 uit Liverpool. Op 4 juni om 13.20 uur komt een vlucht aan uit Dublin en om 19.30 uur uit Gdansk.

Op 5 juni zal de tweede vlucht RYR2828 uit Brussel-Charleroi om 13.20 uur aankomen gevolgd door de Brussel-Charleroi vlucht op 8 juni om 20.15 uur.

In het eerste corona-jaar 2020 maakten slechts 40.000 reizigers gebruik van het vliegveld Reus-Tarragona wat 96,2% minder is dan in 2019.

Deze zomer ziet er volgens de directeur van het regionale vliegveld goed uit want er komen verschillende nieuwe luchtvaartmaatschappijen bij die nationale vluchten gaan uitvoeren. 

Zo zal Volotea naar Mallorca en Menorca gaan vliegen en zal Binter het vliegveld Reus-Tarragona verbinden met de Canarische Eilanden. Air Nostrum gaat naar Ibiza vliegen vanaf de Costa Dorada.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.