Search
menu
Search

Verontwaardiging nadat Britse toeristen een zwerver betalen om naam op voorhoofd te tatoeëren in Benidorm

Oeps ... foto ontbreekt!

Verontwaardiging nadat Britse toeristen een zwerver betalen om naam op voorhoofd te tatoeëren in Benidorm

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – Er is veel verontwaardiging en boosheid zowel bij de Spanjaarden alsook de Britten zelf over de actie van een stel Britse toeristen die voor een vrijgezellenfeest in Benidorm waren. Zij besloten om op het voorhoofd van een zwerver tegen betaling van 100 euro de naam van de bruidegom te tatoeëren. Deze actie heeft voor veel verontwaardiging gezorgd en zelfs een actie van Britten die in de buurt wonen om geld op te halen om de tatoeage te laten verwijderen.

De 34-jarige uit Polen komende Tomek is slechts een paar weken in Benidorm waar hij op straat leeft. Hij dacht even snel wat geld te verdienen door 100 euro aan te nemen van een aantal dronken Britse toeristen die hem hadden aangeboden een tatoeage te laten plaatsen. Geld is geld dacht Tomek en dus deed hij mee met het spelletje.

Eenmaal in de tatoeagezaak werd besloten de naam van de bruidegom, te weten “Jamie Blake North Shields NE28” op het voorhoofd van de zwerver te plaatsen. Er werd een begin gemaakt en zelfs de tatoeagezaak plaatste een foto op Facebook die later weer werd verwijderd. Uiteindelijk werd de naam niet compleet getatoeëerd omdat Tomek last had van de pijn en niet meer mee wilde doen.

De foto en het verhaal van de getatoeëerde zwerver en de actie van de Britse mannen circuleerden rond op de sociale media en ook de Britse pers en daarna de Spaanse pers publiceerden het verhaal.

Ook de bruidegom in kwestie kwam erachter en zegt niets van deze actie te weten maar dat mocht niet baten want de bruiloft gaat niet meer door nadat de bruid niets meer ziet in de in Benidorm wonende Jamie Blake, de man wiens naam op het voorhoofd staat van een 34-jarige Poolse zwerver.

Het duurde niet lang of de in Benidorm wonende Britse gemeenschap is begonnen met het ophalen van geld om de tatoeage op het voorhoofd van Tomek weg te laten halen. Volgens de initaifeneemster van deze actie is de 34-jarige Poolse Tomek niet alleen alcoholist maar heeft hij ook geelzucht, chronische rugpijn en heeft hij 2.700 kilometer gereisd van Polen naar Benidorm nadat er een einde kwam aan de relatie met zijn vriendin.

De politie is inmiddels met een onderzoek gestart naar de daders van deze banale actie.

De Britse gemeenschap en ook toeristen zijn verontwaardigd over het feit dat een stel dronken landgenoten vreselijk gebruik hebben gemaakt van de kwetsbare situatie van een persoon die blijkbaar vanwege zijn situatie bereid was om een tatoeage te laten plaatsen terwijl de Britse mannen alleen maar plezier dachten te hebben.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?