Duurste plaatsen om een huis te kopen zijn te vinden op de Balearen

Duurste plaatsen om een huis te kopen zijn te vinden op de Balearen
Beeld: Idealista

PALMA – De Balearen eilanden zijn volgens een recent onderzoek de duurste plaatsen van Spanje om een woning te kopen. Dat wil zeggen dat per vierkante meter op de eilandengroep de hoogste prijzen betaald worden. Volgens de huizenwebsite Idealiste is Formentera het duurst van heel Spanje.

In het rapport van Idealista staat dat het eiland Formentera een grondprijs heeft van 7.401 euros/m2. Maar in de top vijf staan alleen maar plaatsen op de Balearen eilanden, te weten Deya met 5.342 euros/m2, Ibiza met 5.318 euros/m2, Sant Joan met 5.267 euros/m2 en Sant Josep met 5.106 euros/m2. De zesde plaats op de Idealista lijst is Cadaqués aan de Costa Brava met 5.098 euros/m2.

In het onderzoek heeft de huizenwebsite ook gekeken naar de duurste plaatsen per autonome regio wat deze lijst oplevert: Formigal in Aragón (2.935 euros/m2), Marbella in Andalusië (2.910 euros/m2), Moraira in d Comunitat Valenciana (2.607 euros/m2), Pamplona in Navarra (2.266 euros/m2) en Sanxenxo in Galicië (2.083 euros/m2).

Idealista

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.