skip to Main Content
Duurste plaatsen om een huis te kopen zijn te vinden op de Balearen
Idealista

Duurste plaatsen om een huis te kopen zijn te vinden op de Balearen

PALMA – De Balearen eilanden zijn volgens een recent onderzoek de duurste plaatsen van Spanje om een woning te kopen. Dat wil zeggen dat per vierkante meter op de eilandengroep de hoogste prijzen betaald worden. Volgens de huizenwebsite Idealiste is Formentera het duurst van heel Spanje.

In het rapport van Idealista staat dat het eiland Formentera een grondprijs heeft van 7.401 euros/m2. Maar in de top vijf staan alleen maar plaatsen op de Balearen eilanden, te weten Deya met 5.342 euros/m2, Ibiza met 5.318 euros/m2, Sant Joan met 5.267 euros/m2 en Sant Josep met 5.106 euros/m2. De zesde plaats op de Idealista lijst is Cadaqués aan de Costa Brava met 5.098 euros/m2.

In het onderzoek heeft de huizenwebsite ook gekeken naar de duurste plaatsen per autonome regio wat deze lijst oplevert: Formigal in Aragón (2.935 euros/m2), Marbella in Andalusië (2.910 euros/m2), Moraira in d Comunitat Valenciana (2.607 euros/m2), Pamplona in Navarra (2.266 euros/m2) en Sanxenxo in Galicië (2.083 euros/m2).

Idealista

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by