Duurste plaatsen om een huis te kopen zijn te vinden op de Balearen

Duurste plaatsen om een huis te kopen zijn te vinden op de Balearen
Beeld: Idealista
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

PALMA – De Balearen eilanden zijn volgens een recent onderzoek de duurste plaatsen van Spanje om een woning te kopen. Dat wil zeggen dat per vierkante meter op de eilandengroep de hoogste prijzen betaald worden. Volgens de huizenwebsite Idealiste is Formentera het duurst van heel Spanje.

In het rapport van Idealista staat dat het eiland Formentera een grondprijs heeft van 7.401 euros/m2. Maar in de top vijf staan alleen maar plaatsen op de Balearen eilanden, te weten Deya met 5.342 euros/m2, Ibiza met 5.318 euros/m2, Sant Joan met 5.267 euros/m2 en Sant Josep met 5.106 euros/m2. De zesde plaats op de Idealista lijst is Cadaqués aan de Costa Brava met 5.098 euros/m2.

In het onderzoek heeft de huizenwebsite ook gekeken naar de duurste plaatsen per autonome regio wat deze lijst oplevert: Formigal in Aragón (2.935 euros/m2), Marbella in Andalusië (2.910 euros/m2), Moraira in d Comunitat Valenciana (2.607 euros/m2), Pamplona in Navarra (2.266 euros/m2) en Sanxenxo in Galicië (2.083 euros/m2).

Idealista
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.