Duurste appartement ooit van Benidorm is verkocht: 2,8 miljoen euro

Duurste appartement ooit van Benidorm is verkocht: 2,8 miljoen euro
Beeld: @delfintower / facebook

Duurste appartement ooit van Benidorm is verkocht: 2,8 miljoen euro

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Het duurste appartement van Benidorm is recent verkocht. Het gaat om een 380 vierkante meter groot ‘flatje’ met vier slaapkamers, vier badkamers en een verkoopprijs van 2,8 miljoen euro. We hebben het hier dus niet om een losstaand huis of villa maar om een van de 39 woningen in de Delfin Tower.

De Delfin Tower is de nieuwste en vanwege zijn vorm opvallende ‘wolkenkrabber’ van Benidorm die met een hoogte van 98 meter boven de skyline van de populaire badplaats uitsteekt. In totaal bestaat dit appartementencomplex uit 22 verdiepingen met 39 woningen. Volgens de promotor zijn er nu al 33 verkocht, waaronder dus recent die van 2,8 miljoen euro, het duurste appartement ooit verkocht in Benidorm.

Delfin Tower is niet alleen opvallend vanwege zijn vorm, een open zeil, maar ook vanwege de services en voorzieningen. Naast het gebruikelijke zwembad en grote tuin, is deze wolkenkrabber ook voorzien van allerlei technologische snufjes die het leven makkelijker moeten maken. Verder is er een sportschool, binnenzwembad en diverse terrasen met uitzichten over Benidorm.

Ga naar de inhoud