Spaanse voetbalcompetitie 2020/2021 data bekend met El Clásico op 25 oktober

Spaanse voetbalcompetitie 2020/2021 data bekend met El Clásico op 25 oktober
Beeld: La Liga Santander

Spaanse voetbalcompetitie 2020/2021 data bekend met El Clásico op 25 oktober

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VOETBAL – Op maandag heeft de loting plaatsgevonden wat betreft de wedstrijden in de LaLiga Santander voetbalcompetitie in Spanje seizoen 2020/2021. De eerste wedstrijd zal gespeeld worden op zondag 13 september terwijl het laatste competitieduel zal plaatsvinden op zondag 23 mei 2021.

Het zal wellicht het eerste voetbaljaar worden sinds 15 jaar dat Lionel Messi niet meedoet nadat hij zijn vertrek aankondigde bij FC Barcelona. Het is ook de eerste LaLiga waarin Koeman terugkeert op de Spaanse voetbalvelden, niet als speler maar als trainer van het vernieuwde FC Barcelona.

Er zullen 38 speelrondes zijn in de LaLiga Santander voetbalcompetitie in Spanje. Deze begint op zondag 13 september 2020 en eindigt op zondag 23 mei 2021. Titelhouder Real Madrid neemt het in het eerste competitieduel op tegen Getafe in een thuiswedstrijd terwijl FC Barcelona thuis Elche op bezoek krijgt en Atletico de Madrid thuis tegen Sevilla mag spelen.

De eerste klassieker ofwel El Clásico tussen de aartsrivalen FC Barcelona en Real Madrid wordt gespeeld op 25 oktober in het Camp Nou stadion (speelronde 7) terwijl de returnwedstrijd gespeeld wordt in het weekend van 11 april 2021 in het Santiago Bernabeu stadion in Madrid (speelronde 30).

Bekijk HIER alle competitiedata

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.