ZARA verkoopt T-shirts waar het dorp Vejer de la Frontera erg blij mee is

ZARA verkoopt T-shirts waar het dorp Vejer de la Frontera erg blij mee is
Beeld: 123rf & ZARA

ZARA verkoopt T-shirts waar het dorp Vejer de la Frontera erg blij mee is

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

CÁDIZ – De burgemeester en ongetwijfeld ook veel inwoners van het Andalusische witte dorp Vejer de la Frontera in de provincie Cádiz zijn erg blij met de Spaanse kledingfirma ZARA. Om de een of andere reden heeft ZARA ervoor gekozen om een typisch straatbeeld in het karakteristieke dorp op een T-shirt te printen. En dit T-shirt wordt wereldwijd verkocht in de duizenden ZARA-winkels en online.

Vejer de la Frontera wordt dankzij ZARA wereldberoemd want de kledingfirma van de Spaanse eigenaar Amancio Ortega heeft gekozen voor een afbeelding van een straat in het Andalusische dorp. Om concreet te zijn gaat het om waarschijnlijk een van de meest gefotografeerde straten van Vejer de la Frontera, de Calle Trafalgar met het karakteristieke huis met de rode dakpannen en de Bar Trafalgar.

Het Vejer-Photo Print T-shirt is onderdeel van de collectie Join Life en is op de website te koop voor 15,95 euro. Uiteraard kun je ook naar de dichtstbijzijnde ZARA-winkel gaan om het Spaanse T-shirt te kopen. LINK naar de ZARA-website.

Als je niet zo’n fan bent van Vejer de la Frontera kun je altijd nog kiezen voor het andere T-shirt in dezelfde Join Life collectie waar ook een straat ergens in Spanje op straat geprint. Op het moment van schrijven is niet helemaal duidelijk waar deze tekening is gemaakt en om welk dorp of welke stad het gaat in Spanje. Ook dit T-shirt is voor 15,95 euro te koop. LINK naar de ZARA-website.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.