Via deze weg willen wij alle kopje koffie donateurs bedanken

Via deze weg willen wij alle kopje koffie donateurs bedanken

Via deze weg willen wij alle kopje koffie donateurs bedanken

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Zoals je wellicht al eens gezien hebt plaatsen we onder elk artikel dat we plaatsen een blok met daarin de vraag en link om ons een kopje koffie cadeau te doen als waardering voor ons werk bij SpanjeVandaag. Het gaat dan om het bakje koffie dat wij het meeste drinken als we naar een bar of terras gaan in Spanje, een heerlijke cortado (met melkschuimlaag indien mogelijk). 

Gebleken is dat veel lezers onze inzet bij SpanjeVandaag waarderen want we krijgen veel ‘kopjes koffie’ cadeau in de vorm van een donatie en daar willen we jullie allemaal hartelijk voor bedanken. Omdat we vanwege privacy redenen geen e-mailadressen vragen wanneer iemand doneert via het veilige Nederlandse MOLLIE systeem, kunnen we niet iedereen persoonlijk bedanken.

Omdat niet iedereen overweg kan met Mollie, heeft de redactie ook doneren via TIKKIE mogelijk gemaakt. Via de onderstaande QR-code, die te scannen is met jouw eigen Tikkie app of via de smartphone camera, kun je zelf een bedrag kiezen wat je de redactie wilt schenken voor de nodige ‘cortado largo de cafe’ of ‘cafe con la leche muy caliente’, afhankelijk van het tijdstip.

Daarom dus deze open bedankbrief aan alle donateurs van onze dagelijkse ‘cortado largo de cafe’, nogmaals MUCHAS GRACIAS iedereen, het wordt door de redactie zeer gewaardeerd, iets wat ook te merken is aan de hoeveelheid cafeïne want we plaatsen inmiddels soms meer dan 10 artikelen per dag (voorheen waren er dat 5 of 7). De cafeïne geeft een extra steun om door te gaan met het zoeken naar, het vertalen van het actuele Spaanse nieuws en het uitpluizen van informatie voor achtergrondartikelen.

Muchas Gracias a todo el mundo, lo agradecemos muchísimo.

Total: € -
tikkie29aug
LET OP: deze QR-code is twee weken (tot 11 september) geldig!!
Ga naar de inhoud