skip to Main Content
Mensenhoofd in doos met ‘sekstoys’ in Cantabrië
Voorbeeldfoto / 123rf

Mensenhoofd in doos met ‘sekstoys’ in Cantabrië

OVIEDO – In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag deed de buurvrouw van Mari Carmen in haar woning in Castro Urdiales in Asturië Cantabrië een verschrikkelijke vondst. Uit een doos die ze van haar buurvrouw had gekregen kwam een verschrikkelijke geur. Het bleek om een hoofd van een man te gaan.

In eerste instantie was het een vaag nieuwsbericht in de lokale krant gevolgd door meer landelijke media aandacht waarna het verhaal steeds bizarder werd.

Het blijkt namelijk zo te zijn dat de doos in kwestie door de buurvrouw in bewaring was gegeven. In die doos zaten volgens de 61-jarige Mari Carmen meerdere sekstoys die de buurvrouw en vriendin tijdelijk moest bewaren. Deze vrouw herinnert dat ze het raar vond dat de doos zo zwaar was. 

In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag merkte ze echter dat er een vervelende geur hing in de kamer van de kast met daarin de haar gegeven doos. Toen ze deze opende zag ze echter geen sekstoys maar tot schrik en verbazing een mensenhoofd, het hoofd van haar buurman Jesús. Meteen belde zij de politie en moest ze vanwege een paniek- en angst aanval door ambulancepersoneel geholpen worden.

Het verhaal wil dat buurvrouw Mari Carmen de doos aan haar buurvrouw had gegeven omdat ze zich schaamde voor de sekstoys. De Guardia Civil zou namelijk bij Mari Carmen langskomen om te zoeken naar informatie omtrent haar echtgenoot die sinds april dit jaar als vermist is opgegeven.

Tegen de buurvrouw had Mari Carmen gezegd dat ze niet wilde dat de politie haar sekstoys zou vinden maar nu blijkt dus dat het om het hoofd van haar verdwenen echtgenoot gaat. Mari Carmen werd meteen na de vondst van het hoofd aangehouden.

Mensenhoofd in doos met 'sekstoys' in Cantabrië
María del Carmen Merino Gómez met haar echtgenoot Jesús María Baranda

Maar zij vertelde weer een ander verhaal. Zoals zij zegt vond ze het afgezaagde hoofd van haar echtgenoot in een doos op de deurmat. Zij ging er vanuit dat het hier om een afhandeling in het criminele circuit ging. Uit angst ook het slachtoffer te worden besloot Mari Carmen het hoofd van haar man te koken, in aluminiumfolie te wikkelen en in een doos te stoppen. Zoals zij zegt wilde ze uit angst niet naar de politie stappen.

Weliswaar twijfelt de politie aan het vreemde verhaal van Mari Carmen maar toch is men een onderzoek gestart.

Ondertussen is bekend en bewezen dat het gevonden hoofd van de buurman is. De politie zoekt inmiddels op afvalplaatsen de rest van het lichaam van Jésus.

NOTE: Per abuis heeft de redactie Asturië geschreven maar dat moest Cantabrië zijn, geografisch foutje van de redactie 🙂

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 12 reacties
 1. Hola. Gruwelijk verhaal. Naar de man zonder hoofd aan het zoeken maar die kan toch niet ver gelopen zijn. Maria handje in handje met haar man is toch maar een sluwe en gruwelijke Maria maar zal toch snel door de mand vallen…hopelijk !

 2. Inderdaad een waar horror verhaal maar dit demonstreert ook de verschrikkelijke westerse kultuur bias. In Latijns America gangster- en in de islamitische extreme kringen is onthoofden, zo goed als een ”dood”-normale zaak’. De onthoofding van de Skandinavische meisjes werd gefilmd en zoals gebruikelijk op internet gegooid en doorgestuurd naar familie en kontakten van de onthoofden. Dit is pas verschrikkelijk.

  De westerse media liegen om de islam niet in een slecht daglicht te plaatsen. Of omdat rechts niet zou profiteren van de horror-shock effecten bij de publieke opinie. Ze melden deze berichten niet , of zonder foto’s, of ronduit liegen. De Britse media gaven de onthoofdingen pas later toe (…eerst gedood door messteken), later ook de onthoofding maar nadat de meisjes al dood waren….)

  Nog steeds circuleren de door merg en been snijdende videos daarover op het courante internet waarin deze leugens (in kleur maar zwart op wit) weerlegd worden.

  Wij als westerlingen voelen deze media misleiding of bedrog wel ergens aan maar verkiezen de waarheid niet onder ogen te moeten zien.
  Voor de islamisten is dit zelfs nog niet de ergste dood***, want onthoofding wordt breeduit gezien als ”pijnloos”. De videos geven uiteraard een andere kant te ”zien”

  ***(hun enorme creativiteit in folteren en later vermoorden van mensen tart alle menselijke en zeer zeker de huidig pussy-westerse verbeelding.

  Waren hun videos allemaal door (eventueel verplicht) Jan en Alleman bekeken, zou het geen week duren vooraleer de massale immigratie onder inmense westrse publiek opinie druk met een donderende bijl klap afgeblokt zou worden.

  Een lang verhaal om te zeggen dat als we de waarheid rondom ons NIET onder ogen willen zien, of de ”messengers” demonizeren, we ons beter voorbereiden om onthoofdingen (ook in het westen) meer en meer als de nieuwe ”normaal” gaan moeten beschouwen. Plus een hele boel andere onplezante toestanden.

  De weg om die toestanden nog te voorkomen worden met de dag kleiner naarmate we door onze emotionele partijdige betrokkenheid in de links-rechts culture wars en politieke correctheden collectieve duels verzanden en vastlopen.

  Dit is uiteraard een zeer zware kommentaar. Maar zegt de rijke nederlansde en vlaamsche taal: Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Buenos noches, queridos amigos.

  1. Is geen fake ..is echt!! Vannmidag gezien in de Spaanse news. Politie doet onderzoek op dit moment.
   De man van wie eventueel het hoofd is.., in doos, is sporloos op moment. Naar hem wordt ook gezocht.

  1. nou nou. om nu meteen sukkel te schrijven is een beetje voorbarig niet meneer of mevrouw … en het is niet OS maar IS en niet CantabriE maar CantabriË en nog maar niets zeggen over Castro Urdiakes. maar dat ter zijde.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken