Mensenhoofd in doos met ‘sekstoys’ in Cantabrië

Mensenhoofd in doos met 'sekstoys' in Asturië
Beeld: Voorbeeldfoto / 123rf
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

OVIEDO – In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag deed de buurvrouw van Mari Carmen in haar woning in Castro Urdiales in Asturië Cantabrië een verschrikkelijke vondst. Uit een doos die ze van haar buurvrouw had gekregen kwam een verschrikkelijke geur. Het bleek om een hoofd van een man te gaan.

In eerste instantie was het een vaag nieuwsbericht in de lokale krant gevolgd door meer landelijke media aandacht waarna het verhaal steeds bizarder werd.

Het blijkt namelijk zo te zijn dat de doos in kwestie door de buurvrouw in bewaring was gegeven. In die doos zaten volgens de 61-jarige Mari Carmen meerdere sekstoys die de buurvrouw en vriendin tijdelijk moest bewaren. Deze vrouw herinnert dat ze het raar vond dat de doos zo zwaar was. 

In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag merkte ze echter dat er een vervelende geur hing in de kamer van de kast met daarin de haar gegeven doos. Toen ze deze opende zag ze echter geen sekstoys maar tot schrik en verbazing een mensenhoofd, het hoofd van haar buurman Jesús. Meteen belde zij de politie en moest ze vanwege een paniek- en angst aanval door ambulancepersoneel geholpen worden.

Het verhaal wil dat buurvrouw Mari Carmen de doos aan haar buurvrouw had gegeven omdat ze zich schaamde voor de sekstoys. De Guardia Civil zou namelijk bij Mari Carmen langskomen om te zoeken naar informatie omtrent haar echtgenoot die sinds april dit jaar als vermist is opgegeven.

Tegen de buurvrouw had Mari Carmen gezegd dat ze niet wilde dat de politie haar sekstoys zou vinden maar nu blijkt dus dat het om het hoofd van haar verdwenen echtgenoot gaat. Mari Carmen werd meteen na de vondst van het hoofd aangehouden.

Mensenhoofd in doos met 'sekstoys' in Cantabrië
María del Carmen Merino Gómez met haar echtgenoot Jesús María Baranda

Maar zij vertelde weer een ander verhaal. Zoals zij zegt vond ze het afgezaagde hoofd van haar echtgenoot in een doos op de deurmat. Zij ging er vanuit dat het hier om een afhandeling in het criminele circuit ging. Uit angst ook het slachtoffer te worden besloot Mari Carmen het hoofd van haar man te koken, in aluminiumfolie te wikkelen en in een doos te stoppen. Zoals zij zegt wilde ze uit angst niet naar de politie stappen.

Weliswaar twijfelt de politie aan het vreemde verhaal van Mari Carmen maar toch is men een onderzoek gestart.

Ondertussen is bekend en bewezen dat het gevonden hoofd van de buurman is. De politie zoekt inmiddels op afvalplaatsen de rest van het lichaam van Jésus.

NOTE: Per abuis heeft de redactie Asturië geschreven maar dat moest Cantabrië zijn, geografisch foutje van de redactie 🙂

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.