Mensenhoofd in doos met ‘sekstoys’ in Cantabrië

Mensenhoofd in doos met 'sekstoys' in Asturië
Beeld: Voorbeeldfoto / 123rf

OVIEDO – In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag deed de buurvrouw van Mari Carmen in haar woning in Castro Urdiales in Asturië Cantabrië een verschrikkelijke vondst. Uit een doos die ze van haar buurvrouw had gekregen kwam een verschrikkelijke geur. Het bleek om een hoofd van een man te gaan.

In eerste instantie was het een vaag nieuwsbericht in de lokale krant gevolgd door meer landelijke media aandacht waarna het verhaal steeds bizarder werd.

Het blijkt namelijk zo te zijn dat de doos in kwestie door de buurvrouw in bewaring was gegeven. In die doos zaten volgens de 61-jarige Mari Carmen meerdere sekstoys die de buurvrouw en vriendin tijdelijk moest bewaren. Deze vrouw herinnert dat ze het raar vond dat de doos zo zwaar was. 

In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag merkte ze echter dat er een vervelende geur hing in de kamer van de kast met daarin de haar gegeven doos. Toen ze deze opende zag ze echter geen sekstoys maar tot schrik en verbazing een mensenhoofd, het hoofd van haar buurman Jesús. Meteen belde zij de politie en moest ze vanwege een paniek- en angst aanval door ambulancepersoneel geholpen worden.

Het verhaal wil dat buurvrouw Mari Carmen de doos aan haar buurvrouw had gegeven omdat ze zich schaamde voor de sekstoys. De Guardia Civil zou namelijk bij Mari Carmen langskomen om te zoeken naar informatie omtrent haar echtgenoot die sinds april dit jaar als vermist is opgegeven.

Tegen de buurvrouw had Mari Carmen gezegd dat ze niet wilde dat de politie haar sekstoys zou vinden maar nu blijkt dus dat het om het hoofd van haar verdwenen echtgenoot gaat. Mari Carmen werd meteen na de vondst van het hoofd aangehouden.

Mensenhoofd in doos met 'sekstoys' in Cantabrië
María del Carmen Merino Gómez met haar echtgenoot Jesús María Baranda

Maar zij vertelde weer een ander verhaal. Zoals zij zegt vond ze het afgezaagde hoofd van haar echtgenoot in een doos op de deurmat. Zij ging er vanuit dat het hier om een afhandeling in het criminele circuit ging. Uit angst ook het slachtoffer te worden besloot Mari Carmen het hoofd van haar man te koken, in aluminiumfolie te wikkelen en in een doos te stoppen. Zoals zij zegt wilde ze uit angst niet naar de politie stappen.

Weliswaar twijfelt de politie aan het vreemde verhaal van Mari Carmen maar toch is men een onderzoek gestart.

Ondertussen is bekend en bewezen dat het gevonden hoofd van de buurman is. De politie zoekt inmiddels op afvalplaatsen de rest van het lichaam van Jésus.

NOTE: Per abuis heeft de redactie Asturië geschreven maar dat moest Cantabrië zijn, geografisch foutje van de redactie 🙂

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

12
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
Abonneren op
Mimie

Hola. Gruwelijk verhaal. Naar de man zonder hoofd aan het zoeken maar die kan toch niet ver gelopen zijn. Maria handje in handje met haar man is toch maar een sluwe en gruwelijke Maria maar zal toch snel door de mand vallen…hopelijk !

Michel

Castro Urdiales ligt niet in Asturias, maar in Cantabrie op de grens met Pais Vasco.
Dit terzijde.

Vandam

Inderdaad een waar horror verhaal maar dit demonstreert ook de verschrikkelijke westerse kultuur bias. In Latijns America gangster- en in de islamitische extreme kringen is onthoofden, zo goed als een ”dood”-normale zaak’. De onthoofding van de Skandinavische meisjes werd gefilmd en zoals gebruikelijk op internet gegooid en doorgestuurd naar familie en kontakten van de onthoofden. Dit is pas verschrikkelijk. De westerse media liegen om de islam niet in een slecht daglicht te plaatsen. Of omdat rechts niet zou profiteren van de horror-shock effecten bij de publieke opinie. Ze melden deze berichten niet , of zonder foto’s, of ronduit liegen. De… Lees verder »

mienivanbaardewijk@hotmail.com

Dit is fake news

delabiej1rsca@hotmail.com

Google: “castro urdiales + cabeza”

Perez

Is geen fake ..is echt!! Vannmidag gezien in de Spaanse news. Politie doet onderzoek op dit moment.
De man van wie eventueel het hoofd is.., in doos, is sporloos op moment. Naar hem wordt ook gezocht.

monedt

even googelen waar castro urdiales liegt zeker niet un asturie, helaas

sonia.declercq@gmail.com

Wat een horrorverhaal !!!!!

monedt

Castro Urdiakes os Cantabrie, Sukkel!

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.