IKEA in winkelcentrum Parc Central in Tarragona op maandag 4 oktober open

IKEA in winkelcentrum Parc Central in Tarragona op maandag 4 oktober open
Beeld: Beeld: Voorbeeld IKEA Diseña winkel / Facebook

IKEA in winkelcentrum Parc Central in Tarragona op maandag 4 oktober open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

TARRAGONA – IKEA heeft bevestigd dat de nieuwe winkel in het winkelcentrum Parc Central in de Catalaanse stad Tarragona aan de Costa Dorada op maandag 4 oktober haar deuren zal openen. Helaas voor de IKEA-fans is het niet de gebruikelijke ‘normale’ grote winkel die iedereen gewend is van de Zweedse meubel- en woonartikelen winkel maar een kleine vestiging van het IKEA Diseña concept.

Er zijn jarenlang gesprekken gevoerd over de opening van een ‘normale’ IKEA winkel in Tarragona maar daar is nooit iets van gekomen. Deels kwam dat omdat IKEA met een nieuwe strategie dichter bij de klanten wil komen met het openen van minder grote maar meer kleinere winkels, de zogenaamde stadswinkel die nu de naam Diseña hebben gekregen.

De IKEA Diseña Tarragona is een kleine winkel van 84 vierkante meter en is gelegen op de bovenste verdieping in het Parc Central winkelcentrum in de stad Tarragona. De bouwwerkzaamheden zijn afgerond waardoor IKEA Tarragona eerder open kan gaan dan de geplande opening half oktober. De IKEA Diseña in Tarragona is het achtste verkooppunt van de Zweedse meubelgigant in Catalonië.

Met een aanvankelijke staf van acht medewerkers kunnen klanten die naar de IKEA Diseña komen gepersonaliseerde projecten ontwerpen en plannen (laten) maken voor alle kamers in huis waarbij ze bijgestaan worden door de IKEA-experts. Daarnaast krijgen klanten hulp bij het online winkelen op de website van IKEA.es of kunnen ze meteen ophaal-, transport- en montagediensten contracteren.

De IKEA Diseña winkel is afhankelijk van de IKEA Gran Vía L’Hospitalet bij Barcelona, samen met de IKEA Badalona en de IKEA Sabadell een van de drie ‘normale’ IKEA vestigingen in Catalonië. Verder zijn er drie ‘Diseña’ winkels in Tarragona, Girona en Lleida en twee ‘Estudio de Planificación’ winkels in Les Roquetes in Sant Pere de Ribes en Diagonal in het centrum van Barcelona. Ook zijn er nog een tiental ‘Puntos de recogida’ van online gekochte artikelen te vinden in heel Catalonië.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.