Search
menu
Search

IKEA in winkelcentrum Parc Central in Tarragona op maandag 4 oktober open

IKEA in winkelcentrum Parc Central in Tarragona op maandag 4 oktober open
Beeld: Beeld: Voorbeeld IKEA Diseña winkel / Facebook

IKEA in winkelcentrum Parc Central in Tarragona op maandag 4 oktober open

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – IKEA heeft bevestigd dat de nieuwe winkel in het winkelcentrum Parc Central in de Catalaanse stad Tarragona aan de Costa Dorada op maandag 4 oktober haar deuren zal openen. Helaas voor de IKEA-fans is het niet de gebruikelijke ‘normale’ grote winkel die iedereen gewend is van de Zweedse meubel- en woonartikelen winkel maar een kleine vestiging van het IKEA Diseña concept.

Er zijn jarenlang gesprekken gevoerd over de opening van een ‘normale’ IKEA winkel in Tarragona maar daar is nooit iets van gekomen. Deels kwam dat omdat IKEA met een nieuwe strategie dichter bij de klanten wil komen met het openen van minder grote maar meer kleinere winkels, de zogenaamde stadswinkel die nu de naam Diseña hebben gekregen.

De IKEA Diseña Tarragona is een kleine winkel van 84 vierkante meter en is gelegen op de bovenste verdieping in het Parc Central winkelcentrum in de stad Tarragona. De bouwwerkzaamheden zijn afgerond waardoor IKEA Tarragona eerder open kan gaan dan de geplande opening half oktober. De IKEA Diseña in Tarragona is het achtste verkooppunt van de Zweedse meubelgigant in Catalonië.

Met een aanvankelijke staf van acht medewerkers kunnen klanten die naar de IKEA Diseña komen gepersonaliseerde projecten ontwerpen en plannen (laten) maken voor alle kamers in huis waarbij ze bijgestaan worden door de IKEA-experts. Daarnaast krijgen klanten hulp bij het online winkelen op de website van IKEA.es of kunnen ze meteen ophaal-, transport- en montagediensten contracteren.

De IKEA Diseña winkel is afhankelijk van de IKEA Gran Vía L’Hospitalet bij Barcelona, samen met de IKEA Badalona en de IKEA Sabadell een van de drie ‘normale’ IKEA vestigingen in Catalonië. Verder zijn er drie ‘Diseña’ winkels in Tarragona, Girona en Lleida en twee ‘Estudio de Planificación’ winkels in Les Roquetes in Sant Pere de Ribes en Diagonal in het centrum van Barcelona. Ook zijn er nog een tiental ‘Puntos de recogida’ van online gekochte artikelen te vinden in heel Catalonië.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?