19-jarige jongen na messteken overleden in uitgaansgebied Salou

19-jarige jongen na messteken overleden in uitgaansgebied Salou
Beeld: Google Street View / screenshot

19-jarige jongen na messteken overleden in uitgaansgebied Salou

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Tijdens het Halloween-feest in de nacht van 31 oktober op 1 november is dichtbij het uitgaansgebied van de populaire badplaats Salou aan de Costa Dorada een 19-jarige jongen overleden. De jongen is niet alleen in elkaar geslagen maar ook meerdere keren met een scherp voorwerp, waarschijnlijk een mes, gestoken. De jongen overleed op straat voor Hotel Salou Beach.

Het dodelijke voorval deed zich voor in de Calle Valls, dichtbij de populaire Calle Carles Buigas waar veel uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Het is nu nog onbekend wat de aanleiding was voor de dood van de 19-jarige jongen maar de nachtreceptionist van Hotel Salou Beach zag de jongen in elkaar storten op de laden en lossen zone voor het hotel.

Op dat moment was geen bloed te zien en in eerste instantie dacht de hotelmedewerker dat het om een dronken toerist ging, aldus de directeur van het hotel in de provinciale krant. Later werd wel bloed gezien en werd meteen de politie gebeld die rond 4 uur ter plaatse was. Er werd ook een ambulance gestuurd maar men kon op dat moment alleen nog maar zij dood vaststellen. De jongen was na diverse messteken en veel bloedverlies overleden. De politie is met een onderzoek gestart.

Ga naar de inhoud