Search
menu
Search

Man aangehouden die vrouwen onder de rok filmde met schoen-camera in Almería

Man aangehouden die vrouwen onder de rok filmde met schoen-camera in Almería
Beeld: Policia Nacional / web

Man aangehouden die vrouwen onder de rok filmde met schoen-camera in Almería

Niets is te gek voor deze wereld. In El Ejido (Almería) werd een man gearresteerd op verdenking van zedenfeiten. Hij kwam herhaaldelijk langs in een copyshop tot de eigenares onraad rook en de politie belde.

De eigenares van een copyshop in El Ejido had al een vermoeden dat er iets niet klopte, maar ze wist niet wat. Af en toe, wanneer ze alleen in de winkel was, kreeg ze dezelfde man over de vloer. Ook gebeurde het vooral wanneer ze een rok aan had. De man vroeg haar iedere keer iets te snijden met een machine. 

Om dat te doen moest de vrouw een beetje voorover buigen. De man kwam telkens dicht in de buurt, maar raakte haar net niet aan. Op het laatste moment liftte de man de punt van zijn voet lichtjes omhoog. Als er iemand anders de winkel betrad, nam hij gewoonlijk snel weer afstand.

Op camerabeelden van de copyshop zag de eigenares hoe de man telkens exact dezelfde beweging maakte. Vervolgens haalde hij snel iets uit zijn kous en verborg dat in zijn broekzak.

Na arrestatie door de politie kwam die tot het besluit dat de man een camera verborg in zijn schoen. Hij maakte daarmee beelden onder de rok van de vrouw. Hij zou ook beelden van andere vrouwen verzameld hebben. Daarvan is voorlopig echter nog geen bewijs gevonden.

De man bleek de beelden niet op internet te hebben gedeeld. Hij wordt vervolgd voor inbreuk op de intimiteit en heeft voorlopig geen verbod tot toenadering gekregen.

Ga naar de inhoud