Mercadona heeft een nieuw soort winkel in het Saler winkelcentrum in Valencia

Mercadona heeft een nieuw soort winkel in het Saler winkelcentrum in Valencia
Beeld: @lanzaderaes / twitter

Mercadona heeft een nieuw soort winkel in het Saler winkelcentrum in Valencia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

VALENCIA – De eigenaar van Mercadona heeft een nieuw soort winkel geopend in een winkelcentrum in Valencia. Het gaat daarbij niet om een supermarkt, zoals de meer dan 1.600 supermarkten van Mercadona in heel Spanje, maar om een winkel met de naam ‘Lanzadera Market’. Het gaat daarnaast om een tijdelijke winkel ook wel pop-up store genoemd die tot 15 januari te bezoeken is.

Wie kent de Mercadona nu niet, de populairste en grootste supermarktketen van Spanje. Deze komt oorspronkelijk uit Valencia maar er zijn inmiddels meer dan 1.600 eigen winkels in heel Spanje en Portugal te vinden. Maar de eigenaar, Juan Roig, heeft ook een ander bekend project, met de naam Lanzadera.

Lanzadera is een project waar beginnende jonge ondernemers en bedenkers van ideeën deze verder kunnen uitwerken met de financiering van Juan Roig, een van de rijkste inwoners van Spanje. In de winkel die nu in het Saler winkelcentrum in Valencia is geopend, zijn diverse artikelen te vinden die dus ontwikkeld zijn met geld van Mercadona.

De winkel zelf is 450 vierkante meter groot en tijdelijk van aard want op 15 januari verdwijnt ‘Lanzadera Market’ weer. In de winkel kun je artikelen zien van o.a. de merken Brava Fabrics, Timpers, Kaf Cosméticos, Saigu en Feelit. Dat zijn slechts enkele van de startups want Juan Roig heeft sinds de start van Lanzadera met meer dan 20 miljoen euro aan steun 800 startups op pad geholpen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.