Search
menu
Search

Toeschouwer van horrorshow krijgt hartaanval op podium in Zaragoza

Toeschouwer van horrorshow krijgt hartaanval op podium in Zaragoza
Beeld: via canva.com

Toeschouwer van horrorshow krijgt hartaanval op podium in Zaragoza

Groot drama dit weekend in Zaragoza. Tijdens één van de acts van het Circo de Los Horrores (Horrorcircus) kreeg een jonge toeschouwer een hartaanval. De jongeman was op het podium geroepen om te figureren in de messengooi act toen hij plots in elkaar zakte.

Het Circo de Los Horrores bracht de afgelopen dagen spektakel in een grote tent naast de Torre del Agua in Zaragoza. Het circus brengt een mix van humor, theater, cabaret en angstaanjagende acts. In totaal lokte het met haar shows alleen al in Spanje zo een 3,5 miljoen bezoekers. Een toegangskaartje kost tussen de 20 en 70 euro. De huidige Show luistert naar de naam ‘Réquiem’ en vormt het afscheid van circus legende Suso Silva. Het gezelschap gaat later wel gewoon verder.

Rond middernacht begon de act van de vampier. Daarbij wordt een toeschouwer op het podium gevraagd en krijgt hij of zij een zwarte zak over het hoofd getrokken. Vervolgens simuleert men de traditionele circusact waarbij messen naast het hoofd van de deelnemer worden gegooid.

Nog voor de vampier echter met messen kon gooien, zakte de jongeman plots in elkaar. De artiesten vroegen aan het publiek of er een dokter in de zaal was om eerste hulp toe te dienen en lichtte de hulpdiensten in. Het publiek was erg aangedaan, en minuten na het gebeuren werd meegedeeld dat de act voor vanavond was afgelast.

De messengooi act was geen nieuwe act. Tot nog toe was er nooit iets misgelopen tijdens dat stuk van de show. De jongeman werd door de hulpdiensten gereanimeerd en ligt momenteel in het ziekenhuis.

Ga naar de inhoud