skip to Main Content
Nieuwe extra snelle bootverbinding Gandía-Ibiza-Palma
Transmediterranea

Nieuwe extra snelle bootverbinding Gandía-Ibiza-Palma

VALENCIA – Trasmediterránea heeft recent aangekondigd een extra snelle boot te gaan inzetten op het traject tussen Gandía (Valencia) en Ibiza inclusief verbinding met Palma (Mallorca). Deze dagelijkse route zal de Spaanse rederij vanaf 15 juni gaan uitvoeren met de Milenium Dos die de route met de ferry Volcán de Tijarafe zal aanvullen op dit populaire traject.

Vanaf 15 juni is het mogelijk om met een extra snelle boot vanuit de haven van Gandía in de provincie Valencia binnen 2 uur en 30 minuten op Ibiza te staan en vanaf Ibiza 2 uur en 15 minuten later in de haven van Palma op Mallorca te staan. De totale reis van Gandía naar Palma (Mallorca) duurt volgens de website van Trasmediterránea 4 uur en 30 minuten.

Aan boord van de in 2003 gebouwde Milenium Dos is plaats voor 860 passagiers en 220 auto’s. Deze zogenaamde ‘High Speed Craft’ type catamaran is 98 meter lang en 26,6 meter breed, heeft een laadvermogen van 758 ton en kan een snelheid bereiken van 35 knopen (bijna 65 km).

Naast de nieuwe extra snelle service blijft de reeds bestaande service met de ferry Volcán de Tijarafe bestaan. De reis met deze boot duurt echter 4 uur naar Ibiza en 8 uur naar Palma (Mallorca) maar aan boord kunnen 1.184 passagiers en 215 auto’s.

Kijk op de website van Trasmediterranea voor de actuele prijzen, mogelijkheden, informatie over reizen met een huisdier en meer algemene informatie.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken