Nieuwe extra snelle bootverbinding Gandía-Ibiza-Palma

Nieuwe extra snelle bootverbinding Gandía-Ibiza-Palma
Beeld: Transmediterranea

Nieuwe extra snelle bootverbinding Gandía-Ibiza-Palma

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Trasmediterránea heeft recent aangekondigd een extra snelle boot te gaan inzetten op het traject tussen Gandía (Valencia) en Ibiza inclusief verbinding met Palma (Mallorca). Deze dagelijkse route zal de Spaanse rederij vanaf 15 juni gaan uitvoeren met de Milenium Dos die de route met de ferry Volcán de Tijarafe zal aanvullen op dit populaire traject.

Vanaf 15 juni is het mogelijk om met een extra snelle boot vanuit de haven van Gandía in de provincie Valencia binnen 2 uur en 30 minuten op Ibiza te staan en vanaf Ibiza 2 uur en 15 minuten later in de haven van Palma op Mallorca te staan. De totale reis van Gandía naar Palma (Mallorca) duurt volgens de website van Trasmediterránea 4 uur en 30 minuten.

Aan boord van de in 2003 gebouwde Milenium Dos is plaats voor 860 passagiers en 220 auto’s. Deze zogenaamde ‘High Speed Craft’ type catamaran is 98 meter lang en 26,6 meter breed, heeft een laadvermogen van 758 ton en kan een snelheid bereiken van 35 knopen (bijna 65 km).

Naast de nieuwe extra snelle service blijft de reeds bestaande service met de ferry Volcán de Tijarafe bestaan. De reis met deze boot duurt echter 4 uur naar Ibiza en 8 uur naar Palma (Mallorca) maar aan boord kunnen 1.184 passagiers en 215 auto’s.

Kijk op de website van Trasmediterranea voor de actuele prijzen, mogelijkheden, informatie over reizen met een huisdier en meer algemene informatie.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.