First Dates presentator verrast door een Mercadona boodschappentas-JAS

First Dates presentator verrast door een Mercadona boodschappentas-JAS
Beeld: First Dates

First Dates presentator verrast door een Mercadona boodschappentas-JAS

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Danser en showman Darío Sáez is een finalist van het tv-programma ‘Quiero ser famoso’ (ik wil beroemd worden) en kwam afgelopen maandag even op bezoek bij het populaire datingprogramma First Dates. Het is te merken dat Darío bekend wil worden want hij wist met zijn vreemde jas in één minuut tijd de nationale pers te halen. 

Iedereen kent de Mercadona boodschappentassen wel, je ziet ze overal in Spanje, op straat en op het strand en ook steeds meer in Nederland en België. Maar Darío heeft laten zien dat de Mercadona-tas ook omgetoverd kan worden tot een Mercadona-JAS. Het was een hele verschijning: oranje haar, oranje broek en dan de Mercadona-JAS met veren.

Danser en showman Darío Sáez kwam niet als gast op zoek naar de liefde naar First Dates maar als adviseur voor andere kandidaten die op zoek zijn naar el amor de su vida. Maar Darío doet mee aan een programma waarin bekendheden gezocht worden en dus moest hij een goede indruk maken, dat deed hij met zijn Mercadona-JAS. 

Het gaat om trenchcoat gemaakt door Ana Locking, een Spaanse modeontwerpster die nergens te koop is en alleen speciaal voor hem bedacht is. Helaas voor de Nederlandse en Belgische Mercadona-fans, de Mercadona-JAS kan dus geen onderdeel van jouw kledingkast uit gaan maken (tenzij je hem zelf maakt natuurlijk). Ook leuk: een Jumbo boodschappen-JAS of Albert Heijn boodschappen-JAS.

Ga naar de inhoud