Deze Mercadona antirimpelcrème wordt aanbevolen door een dermatoloog

Deze Mercadona antirimpelcrème wordt aanbevolen door een dermatoloog
Beeld: mercadona.es / web

Deze Mercadona antirimpelcrème wordt aanbevolen door een dermatoloog

Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Als je ervan overtuigd bent dat een effectieve en goedkope antirimpelcrème onvindbaar is, dan zal dit nieuws je verheugen. Mercadona is de grote speler op het gebied van de verkoop van goede en betaalbare cosmetica producten waarmee de Spaanse supermarktketen niet alleen haar klanten, maar ook specialisten weet te verrassen. Op dit moment prijst een Spaanse dermatoloog een van Mercadona’s antirimpelcrèmes aan en de klanten zijn er dolblij mee. Onderaan dit artikel is de (Spaanse) video te zien.

Een recent op YouTube geplaatste video van Dr. Leire Barrutia wijst op de vitamine C crème van het merk Viseger Pharma (dus geen Mercadona huismerk) die een opschudding veroorzaakt onder huidspecialisten. Deze crème, met een prijskaartje van slechts 7 euro en een reeks verbazingwekkend effectieve ingrediënten, toont aan dat je geen buitensporige bedragen hoeft uit te geven om een jonge en gezonde huid te behouden.

Dit product heeft een hoge concentratie aan anti-rimpel bestanddelen en kenmerkt zich door een lichte, zijdezachte textuur die vlot in de huid intrekt zonder een vet gevoel achter te laten. Het is daarnaast geschikt voor alle huidtypen, wat het een veelzijdige en toegankelijke optie maakt voor een brede groep gebruikers. Het succes van deze crème zit hem in de formule. Het bundelt krachtige antioxidanten zoals vitamine E en C met hyaluronzuur, bekend om zijn vermogen om vocht vast te houden en fijne lijntjes en rimpels op te vullen. Daarbovenop is deze dagcrème veganistisch en niet op dieren getest. De prijs? Slechts 7 euro.

De aanbeveling van de dermatoloog heeft de verkoopcijfers van dit product aangewakkerd, waardoor het een van Mercadona’s best verkochte artikelen is geworden in de afgelopen weken. Gebruikers melden zichtbare resultaten in een korte periode, waaronder een vermindering in de diepte van hun rimpels en een verhoogde zachtheid en gloed van hun huid. Deze antirimpelcrème is een uitstekende optie voor diegenen die de tekenen van veroudering willen tegengaan zonder een fortuin uit te geven. Als ook nog eens een dermatoloog positief is en het product aanprijst, dan kan er toch niets meer misgaan?

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van antirimpelcrèmes slechts één onderdeel van huidverzorging is. Om een gezonde, jeugdige huid te behouden, is het belangrijk om een uitgebreide verzorgingsroutine aan te houden, inclusief reiniging, hydratatie, zonbescherming en een gezonde voeding. Raadpleeg altijd een expert in huidverzorging voordat je een nieuw product in je routine opneemt.

Ga naar de inhoud