Search
menu
Search

Julio Iglesias ontkracht de geruchten over zijn slechte gezondheid met een nieuwe foto

Julio Iglesias ontkracht de geruchten over zijn slechte gezondheid met een nieuwe foto
Beeld: @julioiglesias / instagram

Julio Iglesias ontkracht de geruchten over zijn slechte gezondheid met een nieuwe foto

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Julio Iglesias, misschien wel de grootste Spaanse levende muzieklegende ooit, is ondertussen 79 jaar oud. Er wordt dan ook vaak gespeculeerd over zijn gezondheidstoestand. Onlangs ging het gerucht de ronde dat Iglesias er slecht aan toe zou zijn, misschien zelfs zo erg dat hij in een rolstoel terechtkwam. De zanger zelf ontkrachtte die geruchten echter eerder deze week met een nieuwe foto die het tegendeel moet bewijzen.

Julio Iglesias is waarschijnlijk de meest bekende Spaanse zanger ooit. De ex-voetballer verkocht 100 miljoen albums in 14 verschillende talen. Hij heeft fans over de hele wereld en … die zitten soms ook in met de gezondheid van de man. Een Argentijnse krant beweerde onlangs nog dat Iglesias serieuze fysieke problemen heeft en zelfs aan geheugenverlies lijdt. Zo erg dat hij de teksten van zijn eigen liedjes zou zijn vergeten. Genoeg om in Latijns-Amerika en de Verenigde Staten de geruchtenmolen stevig op gang te brengen.

Presentator Matías Vázquez beweerde dat het bijna ongelooflijk was. “Hij beweegt en reageert nauwelijks. Zij die een band hadden met Julio krijgen geen toegang meer tot hem. Hij neemt zijn telefoon niet op en belt ook niet terug.” 

Julio Iglesias zelf komt nu gelukkig met een bemoedigend weerwoord. Via de sociale media zegt hij dat er geen vuiltje aan de lucht is. “Ik ben erg bezorgd om alles wat ik veroorzaakte door wat tijd voor mezelf te nemen”. Hij toont met een foto aan dat hij in goede gezondheid verkeert en geniet naar verluidt gewoon van zijn pensioen in zijn persoonlijke paradijs in Punta Cana (Dominicaanse Republiek).

Ga naar de inhoud