Deze zomer kun je een super-de-luxe Uber Yacht bestellen op Ibiza

Deze zomer kun je een super-de-luxe Uber Yacht bestellen op Ibiza
Beeld: Uber Yacht / web

Deze zomer kun je een super-de-luxe Uber Yacht bestellen op Ibiza

Het bekende Uber heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke transformatie ondergaan, maar het bedrijf breidt nu zijn diensten uit naar de wateren van Europa Een van de bestemmingen is Ibiza waar het mogelijk wordt om een super-de-luxe jacht te bestellen. Dit avontuur kost 200 euro per persoon als je met zijn achten gaat.

Uber’s intrede in de maritieme wereld begint met een knal op het zonovergoten eiland Ibiza. Vanaf augustus 2024 introduceert het bedrijf Uber Yacht, een dienst die gebruikers in staat stelt om via de bekende Uber-app een privé-jacht te reserveren. Dit is niet zomaar een boottochtje; het is een volledige luxe-ervaring die perfect past bij het jetset-imago van Ibiza.

De dienst biedt plaats aan groepen tot acht personen en vertrekt dagelijks om 12:00 uur vanuit de jachthaven van Ibiza-stad. Wat deze ervaring echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail. Elke reis komt met een persoonlijke schipper, een fles champagne als welkomstgeschenk, en een selectie van lokale, ambachtelijke hapjes. Uber gaat zelfs nog een stap verder door gratis vervoer van en naar het jacht vanaf elk punt op het eiland aan te bieden.

Wat kost dit luxe uitje dan? Als je met acht personen gaat en al op het prijzige Ibiza bent, is 200 euro per persoon eigenlijk niet zo duur. De totale huurprijs is 1600 euro voor de 8 uur durende boottocht, die vanaf 26 juli 2024 te boeken is in de bekende Uber-app met de mogelijkheid om deze ervaring vanaf augustus 2024 te beleven.

Deze move van Uber laat zien hoe het bedrijf zich positioneert in de luxe reismarkt. Door high-end ervaringen aan te bieden, spreekt Uber een nieuwe doelgroep aan: welvarende reizigers die op zoek zijn naar unieke en exclusieve manieren om hun vakantie door te brengen.

Ga naar de inhoud