Search
menu
Search

Nat Nederlands zomerweer zorgt voor veel last minute boekingen naar Spanje

Nat Nederlands zomerweer zorgt voor veel last minute boekingen naar Spanje
Beeld: via canva.com

Nat Nederlands zomerweer zorgt voor veel last minute boekingen naar Spanje

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Het weer is bar en boos in Nederland (en België) en dat zorgt ervoor dat de zomervakantie voor veel Nederlanders in het water valt. Daarom is er volgens de reisbranche een run op last minute boekingen, zowel voor complete reizen als vluchten. Aangezien het in Spanje heerlijk warm is met meer dan 30 graden in praktisch heel het land, is Spanje ook een populaire last minute bestemming voor deze zomer.

Dat er een run is op last minute reizen, meldt ook het Nederlandse bedrijf AutoReisWinkel.nl dat vanuit Spanje opereert. Bij deze reisorganisatie kun je autorondreizen boeken die met de eigen auto of huurauto te doen zijn. Spanje is traditiegetrouw een favoriete bestemming en ook hier merkt men een toename van aanvragen, maar wees snel want hotels raken snel vol.

Vooral autorondreizen in het zuiden van Spanje zijn populair, zoals in Andalusië, Extremadura en ook het binnenland zoals Castilië en León of Aragón. Voor Spanjegangers die liever niet in de auto willen zitten met 30 graden of meer, is het ‘groene Spanje’ in Galicië, Asturië of Cantabrië een favoriete bestemming. Er is daar immers genoeg te zien en beleven en er is een overvloed aan witte zandstranden waar het niet zo druk is als aan de Costa’s aan de Middellandse Zee.

Bekijk HIER het hele aanbod van Spanje reizen die dus met de eigen auto of met een huurauto af te leggen zijn en waarbij je iets meer ziet van het land dan alleen maar de Spaanse bekende kust waar het warm, duur en druk is.

Wil je iets luxer op vakantie gaan, dan biedt hetzelfde bedrijf ook overnachtingen en zelf samengestelde autorondreizen aan naar Paradores, de luxe staatshotels in kloosters, kastelen, paleizen en monumentale panden of op unieke plaatsen. Deze zijn echter wel iets duurder want de Paradores-keten is aan de prijzige kant, al zijn er altijd mogelijkheden volgens ParadoresReizen.com

Ga naar de inhoud