Gratis bepaalde Netflix series en films in Spanje kijken

Netflix
Beeld: Netflix

Gratis bepaalde Netflix series en films in Spanje kijken

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Netflix heeft ook in Spanje de gratis ‘Watch Free’ service gelanceerd. Dat houdt niet in dat je alle series en films en ander materiaal zomaar zonder te betalen kunt bekijken maar bepaalde series en films die door Netflix zelf zijn geproduceerd en als Netflix Originals worden aangeboden zijn gratis te bekijken.

Uiteraard gaat het om een strategie om personen die nog geen lid zijn van de streamingdienst aan te trekken door bepaalde populaire series en films die Netflix zelf heeft geproduceerd gratis aan te bieden op de Watch Free pagina

Daaronder bevinden zich de series Stranger Things, Élite, Boss Baby: Back in Business, When They See Us, Love is Blind, Our Planet en Grace & Frankie. Ook zijn de films Murder Mystery, Bird Box en The Two Popes gratis te bekijken.

Om deze series en films als lekkermakertje te bekijken hoef je geen Netflix account te hebben en kun je meteen beginnen met kijken. Het doel van Netflix is om de niet-leden om te toveren naar wel-leden want laten we eerlijk zijn, het gratis aanbod is slechts een heel klein deel van het enorme assortiment aan series, films, documentaires etc.

Overigens is het Watch Free initiatief niet alleen beschikbaar in Spanje maar ook in Nederland en België. In Spanje moet je er rekening mee houden dat er geen Nederlandse ondertiteling bij de series en films te vinden is.

Bekijk HIER de Watch Free pagina van Netflix.

Ga naar de inhoud