Gratis bepaalde Netflix series en films in Spanje kijken

Netflix
Beeld: Netflix

Gratis bepaalde Netflix series en films in Spanje kijken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Netflix heeft ook in Spanje de gratis ‘Watch Free’ service gelanceerd. Dat houdt niet in dat je alle series en films en ander materiaal zomaar zonder te betalen kunt bekijken maar bepaalde series en films die door Netflix zelf zijn geproduceerd en als Netflix Originals worden aangeboden zijn gratis te bekijken.

Uiteraard gaat het om een strategie om personen die nog geen lid zijn van de streamingdienst aan te trekken door bepaalde populaire series en films die Netflix zelf heeft geproduceerd gratis aan te bieden op de Watch Free pagina

Daaronder bevinden zich de series Stranger Things, Élite, Boss Baby: Back in Business, When They See Us, Love is Blind, Our Planet en Grace & Frankie. Ook zijn de films Murder Mystery, Bird Box en The Two Popes gratis te bekijken.

Om deze series en films als lekkermakertje te bekijken hoef je geen Netflix account te hebben en kun je meteen beginnen met kijken. Het doel van Netflix is om de niet-leden om te toveren naar wel-leden want laten we eerlijk zijn, het gratis aanbod is slechts een heel klein deel van het enorme assortiment aan series, films, documentaires etc.

Overigens is het Watch Free initiatief niet alleen beschikbaar in Spanje maar ook in Nederland en België. In Spanje moet je er rekening mee houden dat er geen Nederlandse ondertiteling bij de series en films te vinden is.

Bekijk HIER de Watch Free pagina van Netflix.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.