Wanneer begint de winteruitverkoop in Spanje bij de El Corte Inglés, Zara, Mango, Primark of H&M?

Wanneer begint de winteruitverkoop in Spanje bij de El Corte Inglés, Zara, Mango, Primark of H&M?
Beeld: Canva

Wanneer begint de winteruitverkoop in Spanje bij de El Corte Inglés, Zara, Mango, Primark of H&M?

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Officieel begint in Spanje de winteruitverkoop op 7 januari, de dag na het Driekoningenfeest. De laatste jaren beginnen echter steeds meer winkels al eerder met het geven van kortingen. Daaronder bevinden zich ook de grote winkelketens zoals de Zara, Mango, H&M, Primark en El Corte Inglés.

Het grootste en bekendste warenhuis El Corte Inglés blijft trouw aan de winteruitverkoop en start op 7 januari. Maar toch zijn er al eerder kortingen te vinden bij de El Corte Inglés waar veel artikelen al voor Driekoningen 40% korting hebben sinds 26 december tot en met 5 januari.

De Inditex-groep, bestaande uit onder andere Zara, Stradivarius, Lefties, Oysho o Pull & Bear heeft officieel niets bekend gemaakt over wanneer deze winkels beginnen met de kortingen. Maar zoals elk jaar zal via internet en de smartphone-app de winteruitverkoop al op 6 januari (vanaf 20 uur) beginnen terwijl de winteruitverkoop in de fysieke winkels op 7 januari begint.

Mango is een ander Spaans kledingmerk dat online via de webwinkel eerder begint met de winteruitverkoop. Maar in tegenstelling tot de winkels van Inditex, zijn er ook in de fysieke winkels al kortingen te vinden voor 7 januari.

H&M begint de winteruitverkoop ook eerder op 3 januari, net zoals andere jaren. De Tendam groep met onder andere de Springfield en Women’secret winkels, begint traditiegetrouw op 7 januari met de kortingen die duren tot en met 7 maart. Bij Primark is officieel nog niets bekend gemaakt over wanneer de winteruitverkoop begint.

Bij de Carrefour hypermarkten is men ook al begonnen met het geven van kortingen tot 50% op kleding. Bij de sport- en vrijetijdskleding winkel Decathlon is nog niets bekendgemaakt over de winteruitverkoop dus deze zal waarschijnlijk ook op 7 januari beginnen.

Ga naar de inhoud