Oktoberfest verplaatst van Calpe naar La Nucia

Oktoberfest verplaatst van Calpe naar La Nucia
Beeld: 123rf

Oktoberfest verplaatst van Calpe naar La Nucia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Het is nog lang geen oktober maar voor diegene die zich graag voorbereiden alvast het volgende. Het bekende Oktoberfest van de Marina Baja in Calpe wordt verplaatst naar La Nucia. In 2020 zal het feest plaatsvinden van 1 tot en met 12 oktober in het Estadi Olímpic Camilo Cano.

Het Oktoberfest van Calpe is wellicht het oudste bierfeest van Spanje. De eerste editie vond plaats in 1987 en sindsdien is dit Valenciaanse bierfeest uitgegroeid tot een van de populairste feesten van de Costa Blanca. Het Oktoberfest in Calpe/La Nucia vindt in 2020 plaats van 1 tot en met 12 oktober.

Maar dit jaar zullen de Oktoberfest fans met hun lederhosen ergens anders naartoe moeten gaan want het bekende feest is verplaatst van Calpe naar La Nucia. Daar is plaats voor zo’n 30.000 bierdrinkers in het Estadi Olímpic Camilo Cano.

De organisatie hoopt met deze verandering van locatie meer deelnemers te kunnen ontvangen die daarnaast meer ruimte zullen hebben, zowel binnen de enorme tent die men wil plaatsen als buiten op de veel grotere parkeerplaats bij het Olympische stadion in La Nucia.

Verder moeten er meer busverbindingen komen zodat de deelnemers rustig hun liters bier kunnen drinken zonder zich druk te hoeven maken voor de terugreis. Verdere details zijn nog niet bekend gemaakt door de organisatie.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.