Amazon gaat met ‘Fresh’ verse producten verkopen in Spanje

Amazon gaat met ‘Fresh’ verse producten verkopen in Spanje
Beeld: Archiefbeeld

Amazon gaat met ‘Fresh’ verse producten verkopen in Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Amazon España heeft aangekondigd dat ze met ‘Fresh’ nu ook verse producten gaat verkopen. Dat betekent dat de Amerikaanse online gigant rechtstreeks de strijd aangaat met ce conventionele supermarkten zoals Mercadona, Carrefour, Lidl en El Corte Inglés.

Sinds dinsdag 2 februari kunnen de Amazon Prime klanten in Madrid gebruik maken van de ‘Fresh’ optie om naast conserven en niet gekoelde producten nu ook vers vlees, vis, groente, fruit, diepvries en koeling producten te kopen. 

Alle ‘Fresh’ producten worden op dezelfde dag dat men deze koopt gratis met bestellingen vanaf 50 euro geleverd. Daarnaast kunnen de Amazon Prime klanten nu ook dezelfde producten kopen in de Día supermarkten waarmee Amazon al sinds het begin van 2020 mee samenwerkt.

Amazon Fresh is begonnen in en rond de hoofdstad van Spanje Madrid en Barcelona met randgemeenten zullen volgen waarna Amazon Fresh door heel Spanje uitgebreid zal worden en het overal in Spanje mogelijk moet zijn om voor het einde van 2021 Amazon Fresh producten te bestellen.

Ga naar de inhoud