Bezoek dankzij ESPANJE! gratis de Emigratiebeurs 2024

Bezoek dankzij ESPANJE! gratis de Emigratiebeurs 2024
Beeld: Emigratiebeurs / facebook

Bezoek dankzij ESPANJE! gratis de Emigratiebeurs 2024

Droom je ervan om alles achter te laten en voorgoed in Spanje te gaan wonen? Kom dan naar de Emigratiebeurs op 6 en 7 april in Expo Houten. Je kunt er niet alleen informatie vinden over het kopen van een huis, maar ook over het opzetten van een eigen bedrijf, over een baan zoeken in Spanje of over in Spanje wonen tijdens je pensioen. Uiteraard is het glossy Spanje magazine ESPANJE! ook aanwezig.

Wellicht zijn je plannen om in Spanje te gaan wonen al in een vergevorderd stadium en heb je die droombaan of dat droomhuis al gevonden. Misschien ben je nog niet zo ver en staan er nog veel vragen open. In welk stadium je ook bent, tijdens de EmigratieBeurs 2024 kun je informatie krijgen van diverse Spaanse steden, makelaars, bedrijven, emigratiebegeleiding bureau’s, notarissen en fiscalisten. 

En natuurlijk is het meest gelezen glossy Spanje magazine ESPANJE! er ook bij! Samen met ESPANJE-columnist en makelaar Marleen de Vijt van Azull vertellen zij in een lezing van een uur waar je aan moet denken als je naar Spanje wilt emigreren. Zaterdag en zondag om 13.30 in zaal 8 (tijd en plaats onder voorbehoud, check het programma)! Maar ook bij onze gezamenlijke stand ben je natuurlijk van harte welkom voor advies en om recente edities van ESPANJE! op de kop te tikken boordevol informatie over Spanje.

Ga naar Emigratiebeurs.nl en bestel de vrijkaarten ter waarde van € 12,50 per stuk door de actiecode ESPANJE in te vullen. Je ontvangt de vrijkaartjes via de e-mail. Wees er snel bij want op = op.

ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. ESPANJE! is een hoogwaardig journalistiek magazine met inspirerende reisreportages, mooie interviews, boeiende columns, heerlijke recepten en honderden tips voor liefhebbers van Spanje. Meer informatie lees je op de website espanje.nl

Ga naar de inhoud