Costa del Sol decor voor Céline Dion film

Costa del Sol scenario voor Céline Dion film
Beeld: Archieffoto

Costa del Sol decor voor Céline Dion film

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Donderdag is bekend geworden dat delen van de film ‘The Power of Love’ over het leven van de Canadese zangeres Céline Dion opgenomen gaan worden aan de Costa del Sol. Het gaat om een biografische speelfilm over de populaire zangeres die in 2020 in de bioscopen te zien moet zijn.

Céline Dion kan binnenkort in het rijtje gezet worden van Freddie Mercury en Queen na de film ‘Bohemian Rhapsody’ en de film ‘Rocketman’ over het leven van Elton John die op 31 mei in de bioscopen te zien zal zijn. De film ‘The Power of Love’ gaat over het leven van de Canadese zangeres.

De filmregisseur Valérie Lemercier heeft bekend gemaakt dat de komende weken opnames gemaakt worden aan de Costa del Sol voor de bioscoopfilm welke zeker een succes zal worden.

Het is niet bekend gemaakt waar delen van de film worden opgenomen maar men weet wel dat er een budget is van 23 miljoen euro. In de film is het leven te zien met alle ups en downs van Céline Marie Claudette Dion die in 1968 in Quebec (canada) werd geboren tot aan het huidige succes van de zangeres.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.