skip to Main Content
Costa del Sol decor voor Céline Dion film
Archieffoto

Costa del Sol decor voor Céline Dion film

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Donderdag is bekend geworden dat delen van de film ‘The Power of Love’ over het leven van de Canadese zangeres Céline Dion opgenomen gaan worden aan de Costa del Sol. Het gaat om een biografische speelfilm over de populaire zangeres die in 2020 in de bioscopen te zien moet zijn.

Céline Dion kan binnenkort in het rijtje gezet worden van Freddie Mercury en Queen na de film ‘Bohemian Rhapsody’ en de film ‘Rocketman’ over het leven van Elton John die op 31 mei in de bioscopen te zien zal zijn. De film ‘The Power of Love’ gaat over het leven van de Canadese zangeres.

De filmregisseur Valérie Lemercier heeft bekend gemaakt dat de komende weken opnames gemaakt worden aan de Costa del Sol voor de bioscoopfilm welke zeker een succes zal worden.

Het is niet bekend gemaakt waar delen van de film worden opgenomen maar men weet wel dat er een budget is van 23 miljoen euro. In de film is het leven te zien met alle ups en downs van Céline Marie Claudette Dion die in 1968 in Quebec (canada) werd geboren tot aan het huidige succes van de zangeres.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Gaaf dat de beste zangeres ooit een film gaat maken, Het is een mooi mens en een fantastische moeder. Jammer dat Rene dit niet meer kan meemaken, wat zou hij dit mooi gevonden hebben.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken