Nieuw: Camp & Go voor kampeerauto toeristen op campings in de provincie Gerona

Nieuw: Camp & Go voor kampeerauto toeristen op campings in de provincie Gerona
Beeld: Campings Girona & Camp & Go

Nieuw: Camp & Go voor kampeerauto toeristen op campings in de provincie Gerona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – De Vereniging van Campinghouders in de provincie Gerona (Girona) heeft een nieuwe service gelanceerd speciaal voor kampeerauto reizigers. De service heeft de naam Camp & Go gekregen en alle kampeerauto reizigers kunnen daarvan op de bij de vereniging aangesloten campings gebruik van maken.

De ‘Associació de Càmpings de Girona’ schrijft op de Nederlandstalige website dat alle kampeerauto reizigers gebruik kunnen maken van de Camp & Go campings. Op die campings zijn speciale bredere plaatsen met gereduceerde tarieven gereserveerd voor kampeerauto reizigers.

Reizen met een kampeerauto/camper langs de Costa Brava en in de Pyreneeën is een ervaring. Ontdek spectaculaire landschappen en dompel jezelf onder in een verrassend gebied. Als je je route comfortabeler wil maken, raden we je aan om uit te rusten op de Camp & Go campings voor een kort verblijf tegen lage prijzen, zo is op de website te lezen.

Op het moment van schrijven zijn er 25 bij de vereniging aangesloten campings die meedoen met dit nieuwe initiatief dat geheel gericht is op de kampeerauto reizigers. Alle campingplaatsen die via het Camp & Go systeem te boeken zijn hebben speciale tarieven en bieden aansluitingen voor elektriciteit en water.

Tegen gereduceerde tarieven kun je gebruikmaken van een plaats op de camping die dichtbij de in/uitgang van de camping gelegen is zodat je laat kunt aankomen en vroeg kunt vertrekken zonder de andere campinggasten lastig te vallen.

Kijk op DEZE WEBSITE (in het Nederlands) naar de aangesloten camping sid meedoen met de innovatieve service Camp & Go. Deze campings zijn ook te herkennen aan het Camp & Go-zegel.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.