Nieuw: Camp & Go voor kampeerauto toeristen op campings in de provincie Gerona

Nieuw: Camp & Go voor kampeerauto toeristen op campings in de provincie Gerona
Beeld: Campings Girona & Camp & Go

Nieuw: Camp & Go voor kampeerauto toeristen op campings in de provincie Gerona

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – De Vereniging van Campinghouders in de provincie Gerona (Girona) heeft een nieuwe service gelanceerd speciaal voor kampeerauto reizigers. De service heeft de naam Camp & Go gekregen en alle kampeerauto reizigers kunnen daarvan op de bij de vereniging aangesloten campings gebruik van maken.

De ‘Associació de Càmpings de Girona’ schrijft op de Nederlandstalige website dat alle kampeerauto reizigers gebruik kunnen maken van de Camp & Go campings. Op die campings zijn speciale bredere plaatsen met gereduceerde tarieven gereserveerd voor kampeerauto reizigers.

Reizen met een kampeerauto/camper langs de Costa Brava en in de Pyreneeën is een ervaring. Ontdek spectaculaire landschappen en dompel jezelf onder in een verrassend gebied. Als je je route comfortabeler wil maken, raden we je aan om uit te rusten op de Camp & Go campings voor een kort verblijf tegen lage prijzen, zo is op de website te lezen.

Op het moment van schrijven zijn er 25 bij de vereniging aangesloten campings die meedoen met dit nieuwe initiatief dat geheel gericht is op de kampeerauto reizigers. Alle campingplaatsen die via het Camp & Go systeem te boeken zijn hebben speciale tarieven en bieden aansluitingen voor elektriciteit en water.

Tegen gereduceerde tarieven kun je gebruikmaken van een plaats op de camping die dichtbij de in/uitgang van de camping gelegen is zodat je laat kunt aankomen en vroeg kunt vertrekken zonder de andere campinggasten lastig te vallen.

Kijk op DEZE WEBSITE (in het Nederlands) naar de aangesloten camping sid meedoen met de innovatieve service Camp & Go. Deze campings zijn ook te herkennen aan het Camp & Go-zegel.

Ga naar de inhoud