Nieuw clubhuis voor de Nederlands-Vlaamse Vereniging Peñon de Ifach in Calpe

Nieuw clubhuis voor de Nederlands-Vlaamse Vereniging Peñon de Ifach in Calpe
Beeld: Canva

Nieuw clubhuis voor de Nederlands-Vlaamse Vereniging Peñon de Ifach in Calpe

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – Onder grote belangstelling opende Burgemeester Ana Sala op 1 juni het nieuwe clubhuis van de Nederlands-Vlaamse Vereniging Peñon de Ifach Calpe (NVVC). Het nieuwe pand aan de La Fossa boulevard heeft een fantastisch uitzicht op de zee en de Ifach. Het pand heeft twee grote zalen (600m2) en een prachtig terras. Het biedt veel mogelijkheden voor deze snel groeiende vereniging in Calpe.

Ana Sala bood namens de gemeente een keramiek kunstwerk van de Ifach aan. Zij benadrukte bij de opening de belangrijke functie van de vereniging in Calpe en de samenwerking met de gemeente en riep de leden om zich toch vooral te laten inschrijven bij de gemeente zodat zij van bepaalde voordelen kunnen genieten. Verder meldde zij dat binnenkort de restauratie van de boulevard vóór het gebouw van start gaat.

De vereniging is in enkele jaren gegroeid van 300 naar 450 leden die zich vermaken met diverse activiteiten. Belangstellenden zijn van harte welkom op een van de Happy Friday’s (iedere vrijdag vanaf 17:00 uur; Calle Tramuntana nr.4). Onder het genot van een gratis drankje kunt u kennis maken met de vereniging en informatie krijgen over al haar activiteiten. KLIK HIER voor meer informatie op de website.

Nederlandstalige Club Peñon de Ifach

De club is opgericht op 27 maart 1986 en heeft als doel om het contact tussen de leden onderling en tussen de leden en de Spaanse bevolking te bevorderen. Deze doelstellingen worden nagestreefd door het organiseren van culturele, sociale en recreatieve activiteiten. De NVVC streeft er naar om het hele jaar rond leuke events aan te bieden. Alle info ontvangen leden wekelijks via de clubmail. Daarnaast is er een Facebook pagina “het Clubhuis van de NVVC”

Bron: Ingezonden bericht

Ga naar de inhoud