Paniek op strand Alfaz del Pi waar een wild zwijn een 67-jarige vrouw bijt (video)

Paniek op strand Alfaz del Pi waar een wild zwijn een 67-jarige vrouw bijt (video)
Beeld: Voorbeeldfoto / Canva

Paniek op strand Alfaz del Pi waar een wild zwijn een 67-jarige vrouw bijt (video)

ALICANTE – Er was even paniek op het Albir strand in Alfaz del Pi aan de Costa Blanca. Rond 11.30 uur vrijdagmorgen rende een gedesoriënteerd wild zwijn over het strand, iets wat niet vaak te zien is overdag. Omdat de aanwezige strandgangers schreeuwden en de strandwachten probeerden het beest te vangen of weg te sturen, raakte het beest in paniek en beet hij een 67-jarige vrouw die slechts lichtgewond raakte.

Vrijdagmorgen om 11.30 uur was er even paniek op het Albir strand in Alfaz del Pi toen een wild zwijn (jabalí) over het strand rende. Dat deed het beest tussen de aanwezige strandgangers en dat zorgde even voor wat paniekerige reacties van de aanwezige mensen. In de paniek beet het wild zwijn van zich af en raakte een 67-jarige vrouw lichtgewond.

De strandwachten zagen dat de personen aan boord van twee boten de mensen op het strand waarschuwden omdat er een wild zwijn in zee zwom. Meteen begonnen de strandwachten de aanwezige mensen te waarschuwen maar het wilde zwijn was zo snel dat deze al over het strand begon te rennen.

Op het moment dat het wild zwijn de zee uit wilde komen beet hij een daar aanwezige vrouw die rustig met haar voeten in het water zat. De 67-jarige vrouw raakte slechts lichtgewond en heeft twee kleine verwondingen van 1 en 1,5 cm diep in haar been. Ze werd ter plaatse aan haar verwondingen geholpen en ziet zelf het voorval als iets komisch.

Het wild zwijn begon daarna over het strand te rennen en ging een camping in Altea binnen waar geen gewonden of schade gemeld werden. Helaas besloot de politie het wild zwijn dood te schieten omdat deze zo nerveus was en er veel kinderen op de camping aanwezig waren.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.